28 / 03 / 2024

Borvo Resort-Condo projesinde 48 ay vade ile ödeme!

Borvo Resort-Condo projesinde 48 ay vade ile ödeme!

Firma: Aben Grup

Proje: Borvo Resort Condo

Borvo Resort-Condo projesi kapsamında lansmana özel fiyat avantajları sunuluyor. Aben Grup 2014 Mart ayına kadar şirket kredisi üzerinden 48 ay vade ile ödeme kolaylıklarını sağlıyor



Bolu Kilözü'nde, toplam 410 dönüm Jeo Termal arazi üzerinde hayata geçirilen Borvo Resort-Condo, bir  Aben Grup  projesi. Devre mülk ve otel işletmelerinden oluşacak olan bu Condominyum projesinde, 177 blok, her blokta 3 bağımsız ünite bulunacak.


Projenin ilk etabı Borvo Devre mülk ve Borvo Otel olarak toplam 180 dönümden oluşmakta. Bunun yaklaşık 115 dönümü golf tesisine tahsis edilmiş durumda. Emsalin sadece yüzde 30'u kullanılıyor. 2015 yılının Aralık ayında tamamı bitecek olan Borvo'nun devre mülkleri 14 gece 15 gün olarak satılmakta. 


Süresiz tapu... 

Borvo'da devre mülkü satın alanlar tapuya işlenerek, nesilden nesile kalan bir gayrimenkul sahibi olmuş oluyorlar. 120 metrekare ortalama olan ve her biri 2+1 büyüklükte ki devre mülklerin lansmana özel fiyatları oldukça cazip. 


Aben Grup 2014 Mart ayına kadar şirket kredisi üzerinden 48 ay vade ile ödeme kolaylıklarını sağlıyor. Abant gölüne 20 kilometre içerde kalan Borvo, "kişiye özel termal-sağlık "anlayışını Türkiye'de uygulayan ilk tesis. Her dairede şelali ve ısı ayarlı termal Havuzlar bulunuyor. 


Borvo, konforu ve sağlığı düşündüğü kadar, hayvan dostları da düşünen ilk ve tek proje. Devre mülk sahipleri rahat rahat tatil yapabilsin diye, Mülk sahiplerine evcil hayvan oteli hizmeti de sunuyor. 


Sınırsız doğal güzellikleri, açık ve kapalı alan spor etkinlikleri, su parkları, binicilik kulübü , Golf kulübü , 24 saat oda hizmeti , oda temizliği ve çamaşırhane Hizmetleri ile genç, çocuk, yaşlı ve engelliler için benzersiz bir işletme mühendisliği örneği olacak. 



Telefon: +90 (216) 456 76 76

Web adresi: http://borvo.com.tr



projeye sor



Geri Dön