29 / 03 / 2024

Bosch, ergomaxx ProPower elektrikli süpürgesini tanıttı!

 Bosch, ergomaxx ProPower elektrikli süpürgesini tanıttı!

Yeni Bosch BSG82515 ergomaxx ProPower elektrikli süpürge, 2500 Watt’lık yüksek motor ve çekim gücü ile adeta bir süper kahraman gibi evlerin tozunu, kirini bir çırpıda süpürüyor



“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, 2500 Watt yüksek motor ve çekim gücü ile fark yaratarak evlerin yeni süper kahramanı olan Bosch BSG82515 ergomaxx ProPower elektrikli süpürgeyi tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Metalik kiraz kırmızı rengi ile sadece şıklığını değil, aynı zamanda gücünü de dışa vuran Bosch BSG82515 ergomaxx ProPower, bir süper kahraman gibi evi süpürüp, kirleri pasları ortadan kaldırarak, size sevgiyle yaşanacak anlar kazandırıyor. 


2500 Watt yüksek emiş gücü ve 13 metre kullanım alanı yarıçapı 

Evlerin yeni süper kahramanı Bosch BSG82515 ergomaxx ProPower elektrikli süpürgenin en önemli özelliği 2500 Watt’lık yüksek çekim ve emiş gücü. Bu sayede evdeki her türlü kir, toz ve pasa karşı üstün bir performansta temizlik sağlıyor. Ayrıca, 13 metre kullanım alanı yarıçapı sayesinde birden fazla katta ya da odalar arasında daha az priz değiştirme ihtiyacı ile daha rahat temizlik imkanı tanıyor. Bosch BSG82515 ergomaxx ProPower, son derece zahmetli bir iş olan ev süpürme işinde süper hızlı ve performanslı hareket ederek, hayatı kolaylaştırıyor. Bosch BSG82515, temizlikte süper hız kazandırdığı için tüketicilerine kendilerine ve sevdiklerine ayıracak keyifli zamanlar bırakıyor. Üstelik, en yüksek emiş gücü ayarında bile düşük ses seviyesinde çalışma özelliğine sahip olduğu için evdeki küçükleri, yaşlıları, eşleri ya da yandaki komşuları rahatsız etmiyor. 


Mükemmel hijyenik çözümler için küçük ama etkili ayrıntılar

Bosch BSG82515 ergomaxx ProPower elektrikli süpürge, evinizdeki her şeyin tam istediğiniz gibi tertemiz olması için küçük ama etkili ve akıllı ayrıntılara sahip. Yüksek manevra kabiliyeti için klasik elektrikli süpürgelerden farklı olarak dört tekerleği bulunan Bosch BSG82515 ergomaxx ProPower, her an sizi takip ederek, hareketlerinize uygun hareket ediyor. Bu da, çarpma ve mobilyalara zarar verme riskini ortadan kaldırıyor. MegaAir SuperTEX™’in son teknolojili dokumasına sahip 6 litre kapasiteli filtre torbası ile toz torbası dolmak üzere olsa bile maksimum emme gücüyle süpürmeye devam ediyor. Air Flow Control® sisteminin önemli bir parçası olan Air Safe® teknolojisi ile makinenin içindeki hava yüzde 99,9999 oranında kir ve tehlikeli ince toz parçacıklarından arındırılıyor. Böylece motor yuvasından dışarıya arındırılmış hava çıkıyor.  



Bosch BSG82515 ergomaxx ProPower Elektrikli Süpürge - Özellikler

Güç: 100 - max. 2500 watt 

Elektronik emiş gücü ayarı 

“Soft-start” motor ilk çalışma özelliği 

Mükemmel toz emişi için “Turbo güç” fonksiyonu 

En yüksek emiş gücü ayarında bile düşük ses seviyesinde çalışma özelliği 

Sürgü manşetli; teleskopik boru 

Teleskopik boruya tutturulabilen 4’lü aksesuar: Mobilya ucu, yastık ucu, dar aralık ucu-uzun&kısa 

Ergoplus tutma yeri 

Halı ve sert zeminler için süpürme başlığı (genişlik: 270 mm) 

Air Flow hava akış kontrol sistemi 

Air Safe sistemi 

Air Clean Hepa hijyenik filtreleme sistemi 

Toz alma kapasitesi: 6 litre 

Tek adımda filtre değiştirme imkanı 

MegaAir SuperTEX filtreli toz torbası sayesinde mükemmel hijyen 

Kolay erişilebilen hava çıkış filtresi 

Elektronik toz torbası doluluk göstergesi 

Dikey ve yatay park etme özelliği 

Otomatik kablo toplama özelliği 

Etkinlik alanı yarıçapı: 13 m 

2 adet taşıma sapı 

Özel kaplaması sayesinde yüzeyi çizmeden hareket edebilen, üstün manevra kabiliyetine sahip 4 adet tekerlek 

Ağırlık: 6.1 kg (Sadece gövde) 

Toz torba kodu: BBZ41FP/TYP

Tavsiye edilen satış fiyatı: 559,00 TL 


“Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren Teknolojiler sunar”

Daha detaylı bilgi almak isteyen tüketiciler, Türkiye’nin her yerinden ulaşabilecekleri Bosch Çağrı Yönetim Merkezini arayabilirler (444 6 333) www.bosch-home.com/tr



Geri Dön