20 / 04 / 2024

Bosch Isı Sistemleri’nin yenilenen web sitesi yayında!

Bosch Isı Sistemleri’nin yenilenen web sitesi yayında!

Enerji verimli ısıtma sistemleri ve de sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın önde gelen Termoteknoloji markası olan Bosch Isı Sistemleri, içeriği yenilenen web sitesi ile ziyaretçilerini ağırlıyor.



Bosch Isı Sistemleri’nin yeni web sitesi müşterilerine kullanım kolaylığı sağlıyor. 


uGeleceğe yön veren en yeni teknolojileriyle Bosch Isı Sistemleri dünyası, www.bosch-climate.com.tr adresinden keşfedilebiliyor. 


Bosch Isı Sistemleri websitesi yepyeni görseller ve içeriklerle güncellendi. Bosch Isı Sistemleri’nin www.bosch-climate.com.tr adresindeki web sitesinde, Bosch’un yenilikçi ürünlerinin yanı sıra, ürünler ve özellikleriyle ilgili detaylı bilgilere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabiliyor. 


Sitede, Bosch Isı Sistemleri’nin sunduğu ürün ve hizmetlerin yanı sıra, en güncel haberlere, duyurulara ve kampanya bilgilerine de yer veriliyor. 


Bosch Isı Sistemleri’nin yeni web sitesinde kullanıcıların rahatça ulaşabileceği bir servis bölümü yer alıyor. Ayrıca Bosch’un kurumsal Facebook, Twitter, Youtube ve LinkedIn sayfalarına da ulaşılabiliyor. Bosch Isı Sistemleri’nin ayrıcalıklı dünyasını keşfetmek için www.bosch-climate.com.tr adresine tıklamak yeterli oluyor.



Geri Dön