28 / 03 / 2024

Bosch Seslendirme Sistemleri, Starbucks’ın Çin mağazalarında kullanıldı!

Bosch Seslendirme Sistemleri, Starbucks’ın Çin mağazalarında kullanıldı!

Bosch Güvenlik Sistemleri iş kolunun çözümlerinden biri olan Bosch Genel Seslendirme Sistemleri, dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın Çin’deki 200 mağazasında kullanıldı.



Bosch Güvenlik Sistemleri, Starbucks’ın Çin’in Jiangsu, Zhejiang ve Şangay kentlerindeki halen faaliyet gösteren 200 mağazasında misafirlerin yaşadığı mükemmel kahve deneyimine eşlik ediyor.


Bosch Güvenlik Sistemleri, Starbucks Coffee Company ve Starbucks’un Çin’deki ortağı Uni President China Holdings ile yaptığı anlaşma sonucu, 3 kentte mevcut olan tüm mağazaların ses sistemlerini yeniledi. Starbucks mağazalarının her birinde kullanılmak üzere bir adet PLENA (PLE) mikser amfi, iç ve dış mekan kullanımı için de mağaza büyüklüğüne göre yüksek kaliteli kabin hoparlörleri tercih edildi. Starbucks’ın Çin’de açılması beklenen toplam 300 yeni mağazasında da aynı ekipman ve teknolojiler kullanılacak.


Bosch'tan işletmelere özel PLENA genel seslendirme sistemi...

‘Yaşam için teknoloji’ üreten Bosch’un tasarladığı PLENA genel seslendirme sistemi, restoranlar veya benzin istasyonları gibi küçük ve orta ölçekli mekanlar için özel olarak geliştirildi. Kullanıcıların tek tek anons geçmesini sağlayan sistem, ister kısık isterse yüksek olsun her ses seviyesindeki konuşmaların rahat anlaşılabilmesi için optimize edildi. Sistem ayrıca, mağazanın içindeki farklı alanlarda istenilen ses aralığında müzik yayını yapabiliyor. Mağaza yetkilileri, bilgisayar, mp3 oynatıcısı gibi cihazlarla istedikleri müziği aktarıp yayın gerçekleştirebiliyor.


Kurulan duvar panelleri ile mağaza çalışanlarına ses sisteminin seviyesini ve ayarlarını rahat bir şekilde kontrol etme imkanı da sağlanıyor.


Geri Dön