24 / 04 / 2024

Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası’na BES ödülü verildi!

Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası’na BES ödülü verildi!

Manisa’da bulunan Bosch Termoteknik Fabrikası, 2011 yılından bu yana aldığı birçok ödülün yanı sıra, Mart 2014’te tüm dünyada faaliyet gösteren Bosch Termoteknik iş kolu fabrikaları arasında en iyi fabrika seçilmişti.



Bosch Termoteknik, iki yılda bir gerçekleştirilen ve Bosch Grubu’nun ürün mühendisliği içinde mükemmel içerik odaklı iş ve liderliği ile ödüllendirdiği BES (Bosch Ürün Mühendisliği Sistemi) ödülünün sahibi oldu. Bu ödül ile Bosch, Ürün Geliştirme takımlarını, BES geliştirme süreçlerinin başarılı uygulamalarını ve aynı zamanda içerik odaklı iş ve liderlik konularındaki başarısını ödüllendiriyor. Bosch Termoteknik Manisa Ar-Ge Merkezi bu ödülü, standart test prosedürlerinin, tasarım ve ürün geliştirme yönergelerinin oluşturulmasının sonucunda ürün güvenirliği doğrulama konularındaki bilginin oluşturulmasıyla elde etti. 


Ödülü Bosch Grubu CEO’su Volkmar Denner takdim etti


Bosch Termoteknik Kombi Ürün Güvenirliği Direktörü Peter Englich, Bosch Termoteknik Kombi Ürün Güvenirliği Uzmanı George Bennet ve Bosch Termoteknik Kombi Ürün Geliştirme Direktörü Jean Pierre Hathout mükemmelik ödülünü Bosch Grubu CEO’su Volkmar Denner’in elinden aldı. 


Altı Üretim Merkezi’nin testleri Manisa’da Yapılıyor


Bosch Termoteknik tarafından üretilen duvar tipi kombiler için, beş ülkede, altı geliştirme ve üretim merkezi faaliyette bulunuyor. Ömür ve dayanım testleri için ana merkez olarak konumlanan Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası, tüm bu üretim lokasyonlarını destekleyen ve Bosch Termoteknik’in strateji haritasında bulunan tüm kombi, sistem, alt-sistem ve komponentler için onaylama yetkisi bulunan yetkinlik merkezi haline geldi. Manisa Fabrikası ömür ve dayanım onay laboratuarları için yaklaşık 1 milyon Avro’luk yatırım yapıldı. 


Bu test merkezi ile Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası, güvenilir tasarımlar konusunda kendini üst seviyelere taşırken potansiyel problemleri önceden belirleyerek ürün pazara sürülmeden önce çözüme ulaştırıyor. 


Manisa Fabrikası Ard Arda Ödüllendiriliyor


Bosch Termoteknik Türkiye, aldığı ödüllerle yıllardır global Bosch dünyasında ön plana çıkıyor. 2011 yılında, Bosch Termoteknik Fabrikaları arasında “En İyi Fabrika”, 2012 yılında ise, “Sevkiyat ve Maliyet Konusunda En İyi İlerleme Gösteren Fabrika” seçilen Manisa Fabrikası, 2013 yılında tekrar “En İyi” ve “En Yüksek Ciro Büyümesi Elde Eden” fabrika seçilerek ulaştığı noktayı kanıtladı. Termoteknik Türkiye, ayrıca 2013’de gösterdiği satış büyümesi ile global arenada 2013 yılı Bosch Termoteknik Global değerlendirmesinde Satış Büyümesi Ödülü – Altın Kategori (Sales Growth Award Gold 2013) almaya hak kazandı. Bosch Termoteknik Türkiye, 2013’te aldığı ödüllere, Satış Sonrası Hizmetler Departmanı’nın, 80 ülke arasından sıyrılarak aldığı “En İyi Servis Organizasyonu” ödülüyle devam etti.  Ayrıca 2014 yılı Nisan ayında Manisa AR-GE Merkezi, kendi sektöründe en iyi AR-GE Merkezi ödülünü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan aldı. 


 



Geri Dön