18 / 04 / 2024

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.



Bosch Grubu’nun termoteknik iş kolunda faaliyet gösteren şirketi Bosch Termoteknik, pazardaki diğer rakipleriyle arasını giderek açıyor.


İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından 2016 yılında Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan bir rapora göre Bosch Termoteknik, yoğuşmalı kombi kategorisinde Bosch ve Buderus markalarıyla pazarda liderliğini elinde bulunduruyor.


Üretim ve ihracat şampiyonu, Manisa Fabrikası…


Geçen yıl 5.555.555’inci kombiyi üreterek önemli bir kilometre taşını daha geride bırakan Bosch Termoteknik, duvar tipi kombilerde 24 cihaz ailesi için 800’den fazla tipte üretim gerçekleştiriyor. Aynı zamanda iklimlendirme sektöründe ‘İhracat lideri’ unvanını da elinde bulunduran Bosch Termoteknik, 2015 yılında oldukça geniş bir coğrafyadaki 34 ülkeye 256 milyon avro ihracat yaptı.


Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası ürün tasarımı ve Ar-Ge’si ile dünyadaki tesisler arasında ön plana çıkıyor.


Geri Dön