19 / 04 / 2024

Bosch'un yeni ankastre serisi Domino

Bosch'un yeni ankastre serisi Domino

Bosch Ev Aletleri'nin yeni ankastre serisi Domino ocakların sunduğu çok sayıda kombinasyon seçeneğiyle mutfaklara özgürlük geliyor



"Yaşam için teknoloji" sloganıyla yola çıkan Bosch Ev Aletleri'nin yeni ankastre serisi Domino ocaklar çok sayıda kombinasyon seçeneği sunuyor. Domino ocaklar, farklı fonksiyonları sayesinde mutfakların alternatif pişirme  tercihlerine göre kişiselleştirilmesinin de yolunu açıyor.

Lava taşlı ızgarası ile evde barbekü keyfi, fritözü ve wok ocak gözü ile de değişik pişirme çeşitlerini istenilen şekilde mutfağa entegre etme imkanı sunan ocaklar, 30 cm genişliğindeler. 

Gazlı ankastre ocak
Dökme demir ocak ızgarası ve gaz emniyet sistemi ile şıklığı ve güvenliği bir arada barındıran kendinden kumandalı gazlı ankastre domino ocak, cam seramik yüzeyi sayesinde kolaylıkla temizlenebiliyor

Gazlı ankastre wok ocak
Asya mutfağının vazgeçilmez özel wok tavası ve 6 kW ile piyasadaki en güçlü wok ocak gözü  ile farklı lezzetler yaratmaya imkan tanıyan kendinden kumandalı ocak, içe ve dış alev halkaları ile tencereye eşit şekilde dağılan güçlü alevi sayesinde Türk mutfağında güçlü ve hızlı ateş isteyen yemekler için de ideal. Üstelik ısıyı eşit ve hızlı şekilde yayan wok ocak gözünü büyük tencere yemeklerinde kullanarak çok daha iyi pişirme performansı elde edilebiliyor. 
 
Cam seramik Domino ocak
İki adet hızlı ısınan dekorsuz HighSpeed ocak gözü ile konfor ve estetiği mutfaklara taşıyan cam seramik ocak, tek başına olduğu gibi Domino serisi veya diğer Bosch ocakların yanında kullanılabiliyor. Ürünün 9 hızlı kademeli elektronik ocak düğmesi ve 2 adet çalışma göstergesi bulunuyor.

Çelik fritöz
Domino sersinde yer alan ve 3-4 litrelik kızartma kapasiteli çelik kızartma kazanıyla yoğun zamanların vazgeçilmez yardımcısı olan fritöz, 60 ve 70 cm'lik ocaklarla da kombine edilerek kullanılabiliyor. Saplı sepeti ile kızartmaların kolayca tabağa aktarılmasını sağlayan fritöz ayrıca yağ tahliye musluğu, soğuk yağ haznesi ve özel ısı ayarı (100°C) özelliği ile kolayca temizlenebiliyor. Fritözün cam seramik kapağı ise kızartma yapılmadığı zamanlarda kullanılabiliyor.

Çelik Lava taşlı  Domino ızgara
Lava taşı ile doldurulmuş  çelik ızgara küvetinde, taşların yaydığı sıcaklıkla sağlıklı ve lezzetli pişirme olanağı sunan Domino ızgara, büyük dökme demir yüzeyi ile geniş ve rahat kullanım imkanı sağlarken arzu edildiğinde kolayca yıkanıp boşaltma musluğu sayesinde içindeki suyu tahliye edilerek sorunsuzca temizlenebiliyor. 

 

İlgili haber


Bosch kampanyasında son günler

"Yaşam için teknoloji" sloganıyla hayatı kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, ÖTV indiriminin üzerine koyduğu ÖTV ve KDV tutarında ek indirimi Temmuz ayında da devam ettiriyor. Bosch avantajlarının sona ereceği 31 Temmuz'a kadar beyaz eşya almak isteyenler, beyaz eşyada gerçekleştirilen özel tüketim vergisi indirimine ek olarak Bosch'un ÖTV ve KDV oranında indirim fırsatından da yararlanabiliyor.

Temmuz ayı, Bosch marka beyaz eşya almak isteyenler için son derece avantajlı. Düzenlediği kampanyalarla tüketicilerini küresel ekonomik krizin etkilerinden korumayı hedefleyen Bosch Ev Aletleri, özel tüketim vergisi indirimine ek olarak ÖTV ve KDV'nin toplamı oranında ek indirim avantajını Temmuz ayında da devam ettiriyor. Bosch Ev Aletleri doğal kaynakların korunması ile çevreye ve enerji tasarrufu sağlıyor. Bonus Card sahipleri aldıkları ürünleri peşin fiyatına 6 taksitle ödeme seçeneğinden faydalanabiliyor.


Geri Dön