25 / 04 / 2024

Bosforce Emlak: Roman Abramoviç, Karaca Adası için bize başvurmadı!

Bosforce Emlak: Roman Abramoviç, Karaca Adası için bize başvurmadı!

Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama Şirketinin yönetici ortağı Ulvi Özcan, Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamada 'İstanbul'da yalı fiyatına' dediği Karaca Adası için 150 kişiye sunuş yaptıklarını ancak Roman Abramoviç'in kendileriyle temasa geçmediğini



Ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç'in Muğla'da bulunan Karaca Adası ile ilgilendiği haberleri üzerine Emlakkulisi.com aracılıyla bir açıklama yapan Bosforce Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama Şirketi yönetici ortağı Ulvi Özcan, Roman Abramoviç'in kendilerine bir talepte bulunmadığını açıkladı.


Merkezi İstanbul’da merkezi bulunan Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama'nın Karaca Adası için Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesindeki ilk 100 kişi ile birlikte bölgeyle ilgilenen 50 civarında yabancı yatırımcıya sunum dosyası gönderdiğini belirten Özcan, "Söz konusu ada tek yetkili olarak pazarlamaya uğraştığımız bir gayrimenkul. Karaca Adası pazarlanmak üzere tarafımızca kabul edildiğinde ;  turizmcilerin, ülkemizin zenginlerinin ve Türkiye ile ilgileneceğini düşündüğümüz yabancıların dikkatini çekebileceğini düşündük. Bu itibarla hazırladığımız yaklaşık 150 tanıtım dosyasını muhataplarımıza götürdük, gönderdik" dedi.


Bosforce Emlak: Roman Abramoviç, Karaca Adası için bize başvurmadı!

Ulvi Özcan: "150 kişiye sunum dosyası gönderdik"



Abramoviç adayla ilgileniyor mu?


Roman Abramoviç'in adayla ilgilendiği iddiasını yalanlayan Özcan, "Abramowich’in bu yeri gidip gördüğü ile ilgili bilgimiz yok, bir talepte henüz bize ulaşmadı. İstanbul’da satılık yalı fiyatına olan 381 bin metrekare yüzölçümlü bir özel gayrimenkul.  İklimi uzun, anakaraya çok yakın olan bu adanın satılacağına inanıyoruz” diye konuştu.


Roman Abramoviç'in Karaca Adası'na talip olduğuyla ilgili haberi okumak için tıklayın!


Karaca Adası'nın fiyatı!


ABD’de yaşayan ve at yetiştiriciliği yapan adı açıklanmayan İzmirli bir Türk’e ait olduğu söylenen Karaca Adası 4 yıl önce 25 milyon dolara satışa çıkartıldı. Ancak, alıcı çıkmadı. Ada, geçen ay sonunda Bosforce emlak Geliştirme ve Pazarlama şirketi tarafından bu kez 35 milyon dolara yeniden satışa konuldu. 


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön