18 / 04 / 2024

Bosphorus City Ortaköy'de 206 bin 451 TL'ye!

Bosphorus City Ortaköy'de 206 bin 451 TL'ye!

Türkiye'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City'de şimdi de meydanından, çeşmesine, tarihi camisinden takı tezgâhlarına kadar Ortaköy yer alacak



Gayrimenkul sektörünün öncü ve lider kuruluşu Sinpaş GYO'nun dünyada bir eşi daha olmayan İstanbul Boğazı'nı yeniden yorumladığı projesi, Boğaz'ın kardeşi, Bosphorus City büyüyor. Projenin yeni etabında İstanbul'un sosyal ve dinamik yaşam merkezi Ortaköy, Bosphorus City'ye taşınıyor. Sinpaş GYO'nun  Halkalı-K.Çekmece`de projelendirdiği Türkiye'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City'de şimdi de meydanından, çeşmesine, tarihi camisinden takı tezgâhlarına kadar Ortaköy yer alacak. Bosphorus City'nin başlı başına bir konut projesi büyüklüğündeki Ortaköy etabı bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Özgün konut projeleriyle bulunduğu bölgelerin yaşam kalitesini ve yatırım değerini yükselttiklerini belirten Sinpaş GYO Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer "Bosphorus City projemizde Haziran 2008'den bugüne dek 2 bin 350 konutun 1916 tanesini sattık, 676.021.022 TL ciro elde ettik. Boğaz'ın en renkli semti Ortaköy'ü yeniden yorumladığımız yeni etabımız ve daha önce diğer etaplarını sınırlı sayıda sunduğumuz evlerimizle beraber yaklaşık 820 konut satışa sunuyoruz. 13 Mayıs 2009 Çarşamba günü itibariyle satışına başlayacağımız bu portföyümüzle yaklaşık 250.000.000 TL ciro hedefliyoruz." dedi.

Bosphorus City ile dünyaca ünlü İstanbul Boğazı'nın güzelliklerini modern ve geleneksel mimari ile yorumlayarak, İstanbul'un bir diğer semti olan Küçükçekmece-Halkalı'ya taşıyor.
246 bin metrekare büyüklüğündeki projede, 720 metre uzunluğunda ve 26 bin büyüklüğünde İstanbul Boğazı, 2 köprüsü, Ortaköy Meydanı, Beylerbeyi, Kanlıca ve Yeniköy gibi birçok Boğaz semti ve meydanı ile boğaz manzarasına hakim lüks konutlar yer alıyor. Boğaza sıfır yalılar, köşkler, yalı apartmanları ve residence kulelerin yer aldığı, yaklaşık 1/3'ü yeşil alandan oluşan projede, kafeler-restoranlar, dans salonları, açık-kapalı yüzme havuzları, spor kompleksleri, mini golf sahası, masaj odaları, sağlık kulübü gibi birçok sosyal ve sportif öğe bulunuyor.

Dünyada benzeri olmayan İstanbul Boğazı'nın mimari değerlerinden de esinlenerek, modern ve geleneksel mimariyi bir araya getiren Bosphorus City'de farklı mimaride 63 konut tipi bulunuyor. 68 ile 615 metrekare aralığında değişen konutların bulunduğu projede Yalılar, Saraybahçe Evleri, Erguvan Evleri, Yeditepe Kuleleri ve Yalı Apartmanları yer alıyor. Projede ev fiyatları 206 bin 451 ile 2 milyon 632 bin 644 TL arasında değişiyor.

Yaklaşık üçte biri yeşil alandan oluşan projede, kafeler-restaurantlar, dans salonları, açık-kapalı yüzme havuzları,  spor kompleksleri, mini golf sahaları, bowling salonları, masaj odaları, sağlık klubü gibi birçok  sosyal ve sportif öğe; İstanbul'un 2. Boğazı Bosphorus City'de boğazın güzellikleri ile birleşiyor.

Sandallarla Yeniköy'den Ortaköy'e...

Bosphorus City'nin yeni etabında boğazın kıyısında yer alan, tarihi yapıları ve eğlence mekanlarıyla İstanbulluların vazgeçilmezi olan Ortaköy yer alıyor. Bosphorus City'de sosyal hayatın merkezi olacak olan Ortaköy etabı, 10 bin metrekare kapalı ve 11 bin 500 metrekarelik açık alanıyla hizmet verecek.

Yeni etapta yer alan Ortaköy Meydanı'nda cafeler, restoranlar, takı dükkanları, mağazalar, kumpirciler, gösteri alanı, iskeleler, kayıkhane ve modern mimari ile yorumlanan Ortaköy Camii bulunuyor. Ortaköy kayıkhanesinden sandallarla açılıp İstanbul'un 2. Boğazı'nı Ortaköy'den Yeniköy'e kadar gezmek mümkün. Sosyal ve dinamik yaşamın merkezi Ortaköy etabında city life bir yaşam için tasarlanan Ortaköy Residences bulunuyor. Ortaköy Residences klasik stüdyo yaşamına yeni bir bakış açısı getiriyor. Ortaköy Meydanı'na ve boğaza hakim olarak konumlandırılan bu dairelerde hareketli şehir yaşamını benimsemiş insanlara kat bahçeli bir yaşam mekanı sunuyor. Stüdyo daireler 60 metrekare ve her birinin kat bahçesi bulunuyor. Ayrıca Ortaköy Arena Residence'larda 2 bahçeli 2 teraslı jakuzi havuzlu 2+1 delux daire tipleri bulunuyor. Bunun dışında yine kat bahçeli 2+1 98 metrekarelik kat bahçeli evler yer alıyor.

Ortaköy'den Kuş Cennetine Bakış...

2 adet Göl Kule Residence'ın bulunduğu Ortaköy etabında Göl Kule Residence'larda yüksek katlarda dahi bahçe keyfi yaşamak mümkün. Bosphorus City Ortaköy'de bulunan Gök Kule Residence'lardan bir tanesinde 73 metrekareden 156 metrekareye kadar 1+1 ve 2+1, diğerinde ise, 104 metkerakeden 175 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde 2+1 ve 3+1  ev tipleri mevcut. İstanbul'da şehir merkezindeki bir lokasyonda doğal bir göl manzarası görebileceğiniz bu Göl Kulelerde Küçükçekmece göl manzarasını seyredebileceksiniz. Ayrıca göl manzaralı evlerinizde çeşitli kuşların göç yolu üzerindeki Küçükçekmece Gölü'nde bulunan kuş cennetini ve çeşitli aralıklarla buraya gelen farklı kuş türlerini evinizden seyredebileceksiniz.  Sinpaş GYO, Göl Kuleler'den göl manzaralı ev alan müşterilerine bu doğal güzellikleri yakından görmeleri için birer de dürbün hediye ediyor. Göl Kuleler'de ayrıca tamamı boğaz manzaralı evler de var. Göl Kule Residence'larda bahçe katlı teraslı daireler, kat bahçeli ve teraslı çatı dubleksler, kat bahçeli teraslı göl manzaralı göl süitleri bulunuyor.

Ortaköy Çarşı...

Hem ihtiyaçlarınız hem de eğlenceniz için tasarlanan Ortaköy Çarşı içerisinde market, çocuklar için kreş, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız kuru temizleme, lostra, petshop gibi çeşitli dükkânlar ve restoranlar bulunuyor. Yeni Ortaköy sakinlerine yoga, dans, pilates salonları, fitness center gibi sağlıklı ve sportif yaşam alanları, bowling ve bilardo salonları, masa tenisi, internet cafe zengin sosyal yaşam imkanı sunuyor. Avantajlı lokasyonu ile Ortaköy Çarşısını ve meydanını gezmek isteyen site dışı ziyaretçiler de buradan faydalanabilecek. Ortaköy Meydanından sandallarla açılıp yapı parsellerine girmeden Boğaz'da gezinti yapabilecekler; cafe ve restoranlarında keyifli vakit geçirebilecekler.

Özel kumsal...

Bosphorus City'nin Ortaköy etabında kendi özel kumsalı bulunan açık bir yüzme havuzu ve 12 ay güneşlenebileceğiniz kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Ayrıca Göl Kulelerin önünde uzanan geniş yeşil alan üzerinde mini golf alanları, çocuk oyun alanları ve özel peyzaj ile tasarlanan çim tepecikler yer alıyor.

İsveçli Milli Yüzücü Boğaz'ın serin sularında ...

Sinpaş GYO, Bosphorus City'nin Ortaköy etabını, İsveç Milli Takımı yüzücüsü Oscar Daniel Vlysmr'le İstanbul Boğazı'nda çektiği reklâm filmiyle satışa çıkarıyor. Prodüksiyonunda yaklaşık 60 kişilik bir ekibin çalıştığı reklam filminin çekimleri Nisan ayının ortalarında İstanbul Boğaz'ında gerçekleşti. Bu proje için çekimlerden önce 45 gün gibi uzun bir hazırlık dönemi geçirildi. Zira İstanbul hala "kış" dönemini yaşıyordu. İsveçli Milli yüzücü 7 derece suda İstanbul Boğazı'nda bir baştan diğer başa kadar yüzerek başarılı bir performans gösterdi. İki gün süren çekim, Boğaz'ın muhtelif bölgelerinde 4 büyük tekne, 5  zodiac bot, 2 ambulans, 4 dalgıç ve 2 doktor eşliğinde gerçekleştirildi. Filmin yönetmeni Ketche, New York'tan gelen ünlü görüntü  yönetmeni James Gucciardo ile, 2'si su altı olmak üzere 4 kamera ve özel sualtı görüntü yönetmenleriyle çalıştı.

www.bosphoruscity.com.tr

0212 444 1 440

Projeden görüntüler için tıklayınız...


Geri Dön