17 / 04 / 2024

Bostancı Dedeman Otel'in kapasite artışına bakanlıktan onay!

Bostancı Dedeman Otel'in kapasite artışına bakanlıktan onay!

Dedeman Otelcilik ve Turistlik İşletmeleri A.Ş. tarafından Bostancı Dedeman Otel, 274 oda kapasiteli olarak tasarlanmıştı. Otelin kapasitesinin 362 odaya çıkarılması kararı bakanlık tarafından onaylandı.



Bostancı Dedeman Otel NUH Beton A.Ş. imzası ile hayata geçirildi. A ve B bloğu Dedeman Otelcilik ve Turistlik İşletmeleri A.Ş. tarafından kiralanan otel 274 oda kapasitesinden oluşuyor. 


Sergi salonu olarak kullanılan A bloğu zemin kat, 252 odalı B bloğu zemin+17 katlı olarak tasarlandı. Daha önce iş merkezi olarak projelendirilen C bloğun ise 110 odalı zemin +11 katlı otel bloğuna çevrilme kararına bakanlıktan onay geldi. 


C bloğu ile birlikte 362 oda kapasitesine sahip olacak Bostancı Dedeman Otel, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 kilometre mesafede, en yakın metro istasyonuna 200 metre, otogara ise 11 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Tüm saha için açık ve 4 kat kapalı otoparklar, spor alanları, yüzme havuzları, su deposu ve sığınakların bulunduğu Bostancı Dedeman Otel'in kapasite artışı 12 milyon 213 bin 600 TL'ye mal olacak. 


Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com



Geri Dön