23 / 04 / 2024

Boulevardi İstanbul satış ofisi nerede? Yol tarifi ve iletişim!

 Boulevardi İstanbul satış ofisi nerede? Yol tarifi ve iletişim!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: Boulevardi İstanbul

Emaar Türkiye'nin projesi Boulevardi İstanbul Çamlıca Libadiye bölgesinde yükseliyor. Boulevardi projesi Ünalan Mahallesi'nde Ayazma Caddesi üzerinde yer alıyor...




FSM Köprüsü’nden Geliş: Köprüyü geçtikten sonra Çamlıca/Ümraniye/Üsküdar çıkışından düz devam ediniz. Tantavi Tüneli’ni geçince Çamlıca/Yavuztürk/Bulgurlu/Göztepe sapağından giriniz. Libadiye Kavşağı’ndan Bulgurlu/Göztepe/Harem/Örnek Mah. tabelasından döndükten sonra Libadiye Caddesi’ne girerek düz devam ediniz. Libadiye köprüsünü geçtikten sonra Soyak Camii’nin önündeki Ünalan tabelasından sağa sapınız. Yolun sağını takip ederek hiçbir yere sapmadan ilerleyecek ve eczaneyi geçtikten sonra, sağınızda Boulevardi satış ofisini göreceksiniz.



Boğaziçi Köprüsü’nden Geliş: Köprüyü geçtikten sonra Bostancı/Ankara sapağından girerek solda Göztepe/Bostancı/Ankara yönünde devam ediniz. E‐5 Karayolu’na çıktıktan sonra sağda Ümraniye/Çamlıca/Şile sapağından giriş yapınız. Göztepe Köprüsü üzerinden Libadiye Caddesi’ne çıktıktan sonra 3. ışıklardaki Çevreyolu/Harem/Kadıköy/Ünalan Mah. tabelasından sola U dönüşü yapınız. Sağınızda kalan Migros marketin önündeki ışıklardan sağa dönerek, Soyak Göztepe sitesinin içine girip düz devam ediniz. Siteden çıktıktan sonra yolun solunu takip ederek hiçbir yere sapmadan ilerleyecek ve eczaneyi geçtikten sonra sağınızda Boulevardi satış ofisini göreceksiniz.



Bağdat Caddesi’nden Geliş: Bağdat Caddesi’nden Boğaziçi Köprüsü’ne bağlanan yolda

Ankara/Göztepe/Bostancı sapağını takip ederek E‐5 Karayolu’na bağlanınız. E‐5 Karayolu’na çıktıktan sonra sağda Ümraniye/Çamlıca/Şile sapağından giriş yapınız. Göztepe Köprüsü üzerinden Libadiye Caddesi’ne çıktıktan sonra 3. ışıklardaki Çevreyolu/Harem/Kadıköy/Ünalan Mah. tabelasından sola U dönüşü yapınız. Sağınızda kalan Migros marketin önündeki ışıklardan sağa dönerek, Soyak Göztepe sitesinin içine girip düz devam ediniz. Siteden çıktıktan sonra yolun solunu takip ederek hiçbir yere sapmadan ilerleyecek ve yolun devamındaki eczaneyi geçtikten sonra sağınızda Boulevardi satış ofisini göreceksiniz.


Kadıköy’den Geliş: Kadıköy Boğa Heykeli’nin önünden Kuşdili Caddesi üzerinde devam

ederek Çevreyolu istikametini takip ediniz. Boğaziçi Köprüsü’ne bağlanan yola çıktığınızda Ankara/Göztepe/Bostancı sapağından E‐5 Karayolu’na bağlanınız. E‐5 Karayolu’na çıktıktan sonra sağda Ümraniye/Çamlıca/Şile sapağından giriş yapınız. Göztepe Köprüsü üzerinden Libadiye Caddesi’ne çıktıktan çıktıktan sonra 3. ışıklardaki Çevreyolu/Harem/Kadıköy/Ünalan Mah. tabelasından sola U dönüşü yapınız. Sağınızda kalan Migros marketin önündeki ışıklardan sağa dönerek, Soyak Göztepe sitesinin içine girip düz devam ediniz. Siteden çıktıktan sonra yolun solunu takip ederek hiçbir yere sapmadan ilerleyecek ve yolun devamındaki eczaneyi geçtikten sonra sağınızda Boulevardi satış ofisini göreceksiniz.



Ataşehir’den Geliş: Memorial Hastanesi’ni solumuzda bırakarak, Shell benzin istasyonunun yanından Kadıköy/Ankara istikametine sağa dönünüz. Kadıköy/Erenköy/Yenisahra/Barbaros Mah. tabelasını düz takip ediniz. Önce Yenisahra/Ankara/Göztepe/Kadıköy sonra Kadıköy/Harem tabelalarını takip ederek, E-5’e bağlanacaksınız. E-5 üzerinde Çamlıca/Göztepe istikametinde ilerleyerek Ümraniye / Çamlıca / Şile sapağından giriniz. Göztepe Köprüsü'nü arkanızda bırakarak Libadiye Caddesi'ne çıktıktan sonra 3. Işıklardaki Çevreyolu / Harem / Kadıköy / Ünalan Mah. tabelasından sola U dönüşü yapınız. Sağınızda kalan Migros marketin önündeki ışıklardan sağa dönerek, Soyak Göztepe sitesinin içine girip düz devam ediniz. Siteden çıktıktan sonra yolun solunu takip ederek hiçbir yere sapmadan ilerleyecek ve yolun devamındaki eczaneyi geçtikten sonra sağınızda  Boulevardi İstanbul  satış ofisini göreceksiniz.


Boulevardi kroki ulaşım


 Boulevardi İstanbul satış ofisi nerede? Yol tarifi ve iletişim!


Boulevardi İstanbul Satış ofisi adres:

Ünalan Mahallesi Ayazma Cad. No:78 Üsküdür 34700 İstanbul

0216 547 17 17

www.boulevardi.com


projeye sor



Geri Dön