19 / 03 / 2024

Boutique Daça'da tapu hemen, konutlar Temmuz'da teslim!

Boutique Daça'da tapu hemen, konutlar Temmuz'da teslim!

Firma: Daça İnşaat

Proje: Boutique Daça

Boutique Daça’da yaşam Temmuz’da başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim, peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim fırsatı sunan proje, tapuyu daire tesliminden önce vermesi ile de ön plana çıkıyor.




BOUTİQUE DAÇA'DA LANSMAN ÖZEL İNDİRİMLERDEN FAYDALANMAK İÇİN TIKLAYINIZ



İstanbul’un değerlenen yerleşim bölgesi Çekmeköy'e yepyeni ve ayrıcalıklarla dolu bir yaşamın kapısını açan Boutique Daça’da yaşam Temmuz’da başlıyor. Lansmana özel %10 indirim, peşin alımlarda ise ek %5 indirim fırsatı sunan proje, tapuyu daire tesliminden önce vermesi ile de ön plana çıkıyor.


22 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen “Boutique Daça” projesi 5’er katlı 8 blok ve toplam 351 daireden oluşuyor. Farklı büyüklüklerdeki teraslı ve bahçeli daire tipleri ile alıcılarına alternatifler sunan proje, 2+1, 3+1 Boutique Evler, 4+1 dubleks Teras Evler olarak satışa sunuluyor.


Boutique Daça Rezidans bloğunda ise Boutique AVM ve üst katlarında home ofis olarak da kullanabilen 1+1 rezidans daireler yer alıyor. Boutique Daça; alışılan çok katlı ve bitişik düzenin aksine, az katlı, ferah tasarımıyla dikkat çekiyor. Projede, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güneşlenme terası, çok amaçlı saha (mini basketbol ve futbol kullanımı), yürüyüş ve bisiklet yolları, vitamin bar gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Boutique Daça, konumu itibariyle de dikkat çekiyor. Proje; metroya 540 metre, Boğaziçi köprüsü’ne 14 km, FSM Köprüsü’ne 16 km, Meydan AVM’ye 6 km, Palladium AVM’ye 9 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 14 km, Batı Ataşehir finans merkezine ise 5 km mesafede yer alıyor.


Yüzde 90’ı tamamlanan “Boutique Daça”da daire fiyatları 1+1- 259.000 TL, 2+1- 450.200 TL, 3+1-504.700 TL, 4+1- 788.000 TL arasında değişiyor.


http://boutiquedaca.com/


projeye sor



Geri Dön