26 / 04 / 2024

Boyabat Devlet Hastanesi Ek Binası'nda son durum!

Boyabat Devlet Hastanesi Ek Binası'nda son durum!

Boyabat'ta geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Boyabat Devlet Hastanesi ek Binası inşaatı gün geçtikçe yükselirken inşaatın bodrum katının tamamlandığı ve inşaatta iş güvenliğine uyulduğu belirtildi.



Boyabat'ta yapımına geçtiğiniz aylarda başlanan Boyabat 75. Yılı Devlet Hastanesi Ek Binası inşaatı tüm hızıyla sürüyor Çalışmalar sırasında firma çalışanlarının inşaat sektörüne uygun güvenlik önlemlerinin üst düzeyde olduğu ve inşaat sahasında giyinme kurallarına uyulduğu görüldü. 


İnşaatta 60 kişi çalışıyor 

Şirketin saha sorumluları ve Proje sorumlu Müdürleriyle yaptığımız görüşmede inşaatta çalışan kişi sayısının yaklaşık 60 civarında olduğunu belirttiler. 


Bodrum katı tamamlandı 

Bu ekip ile aralıksız şekilde çalışmalarının devam ettiğini belirten firma yetkilileri, İnşaatın bodrum kısımlarının hemen hemen bittiğini ve çalışmalarının son sürat devam ettiğini özellikle belirttiler.

 

İnşaat çalışanları güvenlik kurallarına uyuyor Firma yetkililerinin bizzat hazır bulundukları söyleşimizde hedeflerinin belirtilen süre içerisinde inşaatın bitirilmesi ve bu süreç içersinde mevsim şartları el verdiği sürece çalışmaları tamamlamak olduğunu özellikle belirttiler. 


Bizim Karadeniz


Geri Dön