23 / 04 / 2024

Boydak Holding en fazla şirketi bulunan grup dalında birincilik ödülü aldı!

Boydak Holding en fazla şirketi bulunan grup dalında birincilik ödülü aldı!

Boydak Holding, ‘Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi' araştırmasında, ‘en fazla şirketi bulunan grup' kategorisinde birincilik ödülü aldı. Yusuf Boydak, ülkenin global imajına da destek sağlama gayreti içerisinde olduklarını belirtti.



Boydak Holding, Ekonomist Dergisi ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliği, Turkcell ve Nurol GYO desteği ile düzenlenen Anadolu'nun ‘En Büyük 500 Şirketi' araştırmasında, ‘Anadolu 500'de en fazla şirketi bulunan grup' kategorisinde birincilik ödülü aldı. 2014 yılı faaliyetleri sonuçlarına göre ilk 500'de 12 şirketi ile yer alan Boydak Holding'in, ilk 50'de ise 3 şirketi bulunuyor. Boydak Holding, 2015 yılında 6,9 milyar TL ciro elde ederken bunun 560 milyon doları ihracat faaliyetlerinden oluşuyor. Holding ayrıca yaklaşık 14 bin kişiye istihdam sağlıyor. Boydak Holding adına birincilik ödülünü alan Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Boydak, "14 bin kişiyi istihdam eden Boydak Holding olarak bizim gayemiz ülkemize, topluma, çevremize mümkün olduğunca destek olabilmek, yaşadığımız topraklara değer katabilmektir." dedi. Yusuf Boydak, küresel markalar oluşturarak ülkenin global imajına da destek sağlama gayreti içerisinde olduklarını belirtti.


Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması Ödül Töreni'nde Anadolu'nun en büyük 5 şirketi sıralamasında Tiryaki Agro Gıda Sanayii birinci oldu. Aynı kategoride Tosçelik Profil ikinci, Erbakır üçüncü, Yıldız Entegre Ağaç Sanayii dördüncü ve Kroman Çelik Sanayii beşinci sırada yer aldı. Törende, ‘En Büyük 5 Şirket', ‘İhracatını En Çok Artıran 5 Şirket', ‘İstihdamını En Çok Artıran 5 Şirket', ‘Cirosunu En Çok Artıran 5 Şirket', ‘Kârını En Çok Artıran 5 Şirket' ve ‘Anadolu 500'e En Fazla Şirket Gönderen Gruplar' olmak üzere 6 kategoride toplam 29 firma ödül aldı.


Zaman



Haber Özgür Düşünce Haber şu şekilde yer aldı...



Boydak Holding, Anadolu 500'de en fazla şirketi bulunan grup oldu.


Boydak Holding, Ekonomist Dergisi ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliği, Turkcell ve Nurol GYO desteği ile düzenlenen Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi araştırmasında, "Anadolu 500'de En Fazla Şirketi Bulunan Grup" kategorisinde birincilik ödülü aldı. 2014 yılı faaliyetleri sonuçlarına göre ilk 500'de 12 şirketi ile yer alan Boydak Holding'in, ilk 50'de ise 3 şirketi bulunuyor. Boydak Holding, 2015 yılında 6,9 milyar TL ciro elde ederken bunun 560 milyon doları ihracat faaliyetlerinden oluşuyor. Holding ayrıca, yaklaşık 14 bin kişiye istihdam sağlıyor. 


Özgür Düşünce



Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Boydak Holding, Ekonomist Dergisi ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliği, Turkcell ve Nurol GYO desteği ile düzenlenen Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi araştırmasında, "Anadolu 500'de En Fazla Şirketi Bulunan Grup" kategorisinde birincilik ödülü aldı. 2014 yılı faaliyetleri sonuçlarına göre ilk 500'de 12 şirketi ile yer alan Boydak Holdingin, ilk 50'de ise 3 şirketi bulunuyor. Boydak Holding, 2015 yılında 6,9 milyar TL ciro elde ederken bunun 560 milyon doları ihracat faaliyetlerinden oluşuyor. Holding ayrıca, yaklaşık 14 bin kişiye istihdam sağlıyor.



Milat




Haber Yeniçağ Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Boydak Holding, Ekonomist Dergisi ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) iş birliği, Turkcell ve Nurol GYO desteği ile düzenlenen Anadolu'nun 'En Büyük 500 Şirketi' araştırmasında, 'Anadolu 500' de En Fazla Şirketi Bulunan Grup' kategorisinde birincilik ödülü aldı. 2014 yılı faaliyetleri sonuçlanna göre ilk 500'de 12 şirketi ile yer alan Boydak Holdingin, ilk 50'de ise 3 şirketi bulunuyor. Boydak Holding adına ödülü alan Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Boydak, "14 bin kişiyi istihdam eden Boydak Holding olarak, bizim gayemiz ülkemize, topluma, çevremize mümkün olduğunca destek olabilmek, yaşadığımız topraklara değer katabilmektir." dedi. 



Yeniçağ


Geri Dön