24 / 04 / 2024

Boyner, Ay Marka Mağazacılık şirketinde hisse satıyor!

Boyner, Ay Marka Mağazacılık şirketinde hisse satıyor!

Boyner Grubu, Ay Marka Mağazacılık A.Ş. isimli şirketinde hisse satışı için Ünlü &Co’yu yetkilendirdi. Yetkilendirme haberinin gelmesinden sonra Boyner Büyük Mağazacılık hisseleri de yüzde 8.06 primle 6.7 liradan işlem görüyor



2008 yılında kurulan 33 milyon 834 bin sermayeli Ay Marka Mağazacılık bünyesinde, fabrika, NetWork, Divarese, Que ve Beymen Busines markaları bulunuyor. Boyner Perakende hisseleri ilk işlemlerde yüzde 3.37 yükselişle 49.1 liradan, Boyner Büyük Mağazacılık hisseleri de yüzde 8.06 primle 6.7 liradan işlem görüyor.


Konu hakkında, Reuters'a bilgi veren bir kaynak, hisse satış oranının, gelen talebe ve fiyata bağlı olarak değişebileceğini aktardı. Aynı kaynak "AY Marka Mağazacılık'ta talep gelmesi durumunda tamamının satışı gündeme gelecek" dedi. Boyner tarafı ise konu hakkında yorum yapmadı.


Boyner Grubu'nun internet sitesindeki 2013 sonu faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre, AY Mağazacılık, Türkiye'de 159 mağazanın yanı sıra, yurt dısında Abhazya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kıbrıs, Kırgızistan, Rusya ve Suudi Arabistan'da 12 magazası bulunuyor.


Hürriyet


Geri Dön