16 / 04 / 2024

Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri'nde 350 bin TL'ye!

Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri'nde 350 bin TL'ye!

Akvaryum Bağ Evleri'nde fiyatlar 350 bin TL ile 400 bin TL arasında değişiyor



Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri, Bozcaada'nın Güney sahilinde, Mermerburnu mevkiinde, evlere adını veren Akvaryum koyunda yer alıyor. Akvaryum Bağ Evleri'nin ama teması, adanın doğal, tarihsel ve kültürel güzelliklerine katkı yapılması; küresel ısınma ortamı koşullarına alternatif doğal bir yaşam konsepti yaratılmasıdır. Üzüm bağları projenin kurgusunda önemli bir rol oynuyor ve bu nedenle, her evin ortalama 1700 metrekare olan bahçe büyüklüğünün yarısı bağ ekimine ayrılıyor.

YG İnşaat tarafından hayata geçirilen Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri, 98 bin 889 metrekare alanda 38 konuttan meydana geliyor. Fiyatların 350 bin TL ile 400 bin TL arasında değiştiği proje için birkaç banka ile görüşülüyor.

Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri'nde alanları 120 metrekare olan 3+1 tipindeki konutlar 2 ayrı tipte bulunuyor.  A tipi evler, eğimin az olduğu alanlarda girişten 1 metre aşağıya inilerek düzenlenen mutfak ve yaşama bölümü önündeki terasla bütünleşerek manzaraya ve bahçe ile bağa açılıyor. Üst kata çıkıldığında yatma bölümüne geçiliyor. Giriş bölümünün üstü ise manzara terası olarak değerlendiriliyor. B tipi evler, eğimin daha yoğun olduğu alanlarda iki ayrı bahçe ile tasarlanıyor. Giriş ve giriş holü ile bütünleşen mutfak ve yaşama bölümü, bu katta düzenlenen açık teras ve üst bahçe ile manzaraya açılıyor. Alt katta düzenlenen yatma bölümü ise yine bu katta oluşturulan teras ve alt bahçe ile bütünleşiyor.

Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri, Bozcaada merkezine 4 kilometre, denize ise 500 metre mesafede bulunuyor.

SİT Kurulu ile hiçbir problemi olmayan ve imar izni alınan yazlık projede ilk etapta 8 konutun yapılacağı ve 1 yıl içinde teslim edileceği bildirildi.

www.akvaryumbagevleri.com
0212 202 5 202

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön