24 / 04 / 2024

Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri'nde 370 bin TL'ye!

Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri'nde 370 bin TL'ye!

Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri'nde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor



YG İnşaat tarafından hayata geçirilen Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri, 98 bin 889 metrekare alanda 38 konuttan meydana geliyor.

Proje, Bozcaada'nın Güney sahilinde, Mermerburnu mevkiinde, evlere adını veren Akvaryum koyunda yer alıyor.

Alanları 120 metrekare olan 3+1 tipindeki konutlar 2 ayrı tipte bulunuyor.

A tipi evler, eğimin az olduğu alanlarda girişten 1 metre aşağıya inilerek düzenlenen mutfak ve yaşama bölümü önündeki terasla bütünleşerek manzaraya ve bahçe ile bağa açılıyor. Üst kata çıkıldığında yatma bölümüne geçiliyor. Giriş bölümünün üstü ise manzara terası olarak değerlendiriliyor.

B tipi evler, eğimin daha yoğun olduğu alanlarda iki ayrı bahçe ile tasarlanıyor. Giriş ve giriş holü ile bütünleşen mutfak ve yaşama bölümü, bu katta düzenlenen açık teras ve üst bahçe ile manzaraya açılıyor. Alt katta düzenlenen yatma bölümü ise yine bu katta oluşturulan teras ve alt bahçe ile bütünleşiyor.

Fiyatların 370 bin TL ile 400 bin TL arasında değiştiği proje için birkaç banka ile görüşülüyor. Firma bünyesinde minumum yüzde 20'lik peşinatla projeden konut sahibi olma hakkı kazanılıyor.

Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri, Bozcaada merkezine 4 kilometre, denize ise 500 metre mesafede bulunuyor.

Projemizin ama teması, adanın doğal, tarihsel ve kültürel güzelliklerine katkı yapılması; küresel ısınma ortamı koşullarına alternatif doğal bir yaşam konsepti yaratılmasıdır. Üzüm bağları projenin kurgusunda önemli bir rol oynuyor ve bu nedenle, her evin ortalama 1700 metrekare  olan bahçe büyüklüğünün yarısı bağ ekimine ayrılıyor.

İmar izni alınan projenin inşaatı Ekim ayında başlayacak. İlk etapta 14 konutun yapılacağı projenin 1 yıl içinde tamamlanması düşünülüyor. Firma, Eylül başında yaklaşık 30 alıcı adayı ile görüşecek.

Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri'nin satışını Turyap Zekeriyaköy gerçekleştiriyor.

www.akvaryumbagevleri.com
0532.235 21 03


Geri Dön