26 / 04 / 2024

Bozüyük Belediye Meclisi'nin gündeminde imar vardı!

Bozüyük Belediye Meclisi'nin gündeminde imar vardı!

Bozüyük Belediyesi ekim ayı olağan Meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, toplantı öncesinde meclis üyelerine kısa bir selamlama ziyareti yaptı.



İki Gündem maddesi ile gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından meclis gündemine karayollarının kimlik için imar değişikliği talebi ile ilgili ek önerge verildi. Önerge oy birliği ile kabul edilerek meclis gündemine alındı. İlk gündem maddesinde işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle katip üyeliğinden istifa eden Hümeyra Saltık’ın yerine yeni katip üye seçimi yapıldı. Meclis katip üyeliği için AK Parti Sinan Urhal’ı asil Veysel Kılıç’ı yedek üye olarak aday gösterdi. MHP Bekir Ceyhan’ı aday gösterirken CHP katip üyelik için aday göstermedi. Gizli oylama ile yapılan seçimlerde AK Parti’nin asil adayı Sinan Urhal ve yedek adayı Veysel Kılıç 13’er oy aldılar. MHP’nin adayı Bekir Ceyhan ise 11 oy aldı.

Ardından belediye imar komisyonuna sevk edilen konuların görüşülmesi yapıldı. Komisyon raporuna göre yeni Söğüt yolu için yapılan imar değişikliği talebi oy birliği ile kabul edildi. Başkan Bakıcı tarafından ek önerge olarak verilen karayollarının imar değişikliği talebi ise oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi. Toplantı sonrasında gündem dışı bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 1 Kasım seçimlerinin ardından katılmak isteyen tüm meclis üyelerinin katılımıyla bir yurt dışı gezisinin planlandığını ve katılmak isteyen meclis üyelerinin 15 Ekim tarihine kadar müracaatta bulunmalarını istedi.


Bilecik Yarın Gazetesi


Geri Dön