25 / 04 / 2024

Bozüyük TOKİ'de inşaat çalışmaları devam ediyor!

Bozüyük TOKİ'de inşaat çalışmaları devam ediyor!

Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ve Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, çalışmaların hızla ilerlediği Bozüyük ilçesindeki TOKİ konutları inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldılar...




Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ve Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, çalışmaların hızla ilerlediği Bozüyük ilçesindeki  TOKİ  konutları inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldılar.


Yüklenici firma yetkililerince hava şartlarının elverişli olmasıyla birlikte inşaat çalışmalarının normal seyrinde sorunsuz bir şekilde devam ettiği belirtildi. Şu anda 7 blokun kaba inşaatının tamamlandığı ve diğer blokların da temelinin atılarak en kısa sürede tamamlanmasının planlandığı kaydedildi. Konutları merak eden vatandaşların çalışmalara bakmak ve konutları görmek için zaman zaman TOKİ alanını ziyaret ettikleri vurgulandı. Milletvekili Poyraz ve Belediye Başkan V. Bakıcı incelemelerin ardından TOKİ alanından ayrılırken yüklenici firma yetkililerine çalışmalarında kolaylıklar diledi. İhtiyaçları olmaları halinde ve karşılaşılan sorunların çözümü noktasında her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.


TOKİ konutları 2’nci etap projesinde 724 adet konut, 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, cami, ticaret merkezi, otoparklar, alt yapı ve çevre düzenlemesi yer alıyor. Projeye göre 2+1 ve 3+1 olmak üzere 8, 12 ve 14 katlı konutlar yapılacak. Toplam 17 bloktan oluşacak projede 3 ayrı tünel kalıp ile çalışmalar bütün hızı ile devam ediyor.



Bilecik Haber


Geri Dön