27 / 04 / 2024

Bozüyük'te imar konuları masaya yatırıldı!

Bozüyük'te imar konuları masaya yatırıldı!

Bilecik’in Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçedeki mimar ve mühendisler ile bir araya geldi. Bozüyük'ün imar konuları masaya yatırılarak doğru ve nezih bir kent için gerçekleştirilebilecek çözüm önerileri değerlendirildi...




Bilecik’in Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçedeki mimar ve mühendisler ile bir araya geldi. Bozüyük'ün imar konuları masaya yatırılarak doğru ve nezih bir kent için gerçekleştirilebilecek çözüm önerileri değerlendirildi.


Toplantıda, imar konularıyla ilgili yaşanılan sıkıntılar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Bozüyük'teki mevcut imar uygulamaları ile alakalı karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 1/1000 ölçekli ilave revizyon imar planında ortaya çıkan aksaklıklarla ilgili görüşmeler yapıldı. Önümüzdeki dönemde belediye meclisinde görüşülecek olan bu plana ait ilave plan hükümlerinin oluşturulması kararlaştırıldı. Vatandaşların taleplerinin doğru bir şekilde belediyeye aktarılabilmesi için mühendis ve mimarların görev ve sorumluluklarını yerine getirmeleri talep edildi. Vatandaşların imar ile ilgili işlemlerinin hızlandırılabilmesi için fenni mesul ve denetim firmalarının kanunda belirtilen süreç içerisinde daha hassas davranmaları talep edildi. Mimar ve mühendislerin soruları cevaplandırıldı.


Toplantıya Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Yürükcü, İsmail Sağıroğlu, Hayrettin Eldemir ve Ali Avcıoğlu, belediye Meclis üyeleri ve Bozüyük'te faaliyet gösteren mimar ve mühendisler katıldı.



Kırıkhan Olay


Geri Dön