29 / 03 / 2024

Braas Çatı Sistemleri'nden mahya geçiş kremiti!

Braas Çatı Sistemleri'nden mahya geçiş kremiti!

Braas Çatı Sistemleri, çatıdaki her detayı titizlikle çözmeye yönelik ürünler geliştiriyor. Mahya geçiş kiremiti, mahya geçiş kiremiti adaptörü ile birlikte kullanılarak tam su geçirimsiz bir detay çözümüne imkan sağlıyor.




Braas Çatı Sistemleri, “Çatı Çözülmesi Gereken Bir Sistemdir” anlayışı ile çatıdaki her detayı titizlikle çözmeye yönelik ürünler geliştiriyor.  Braas Çatı Sistemleri; mahya hatlarında anten, güvenlik sistemi, paratoner vb. çıkışlara yönelik olarak tasarlanan “Mahya Geçiş Kiremiti” ile tüketicilerine çatıda akılcı çözümler sunuyor.  Mahya geçiş kiremiti, mahya geçiş kiremiti adaptörü ile birlikte kullanılarak tam su geçirimsiz bir detay çözümüne imkan sağlıyor.


Braas Çatı Sistemleri, Türkiye’de faaliyete başladığı ilk günden bu yana; uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözülmesi gereken bütünleşik bir sistem olarak ele alıyor. Çatıda, kiremitten detay çözümlerine kadar her alanda estetiğin yanı sıra işlevselliğe de önem veren Braas, pratik ve modern ürünleriyle mimarlara, mühendislere ve nihai kullanıcılara akılcı çözümler sunmayı amaçlıyor. 


Çatılardaki potansiyel problemler, sadece doğru tasarımlarla çözülebilir

Braas Çatı Sistemleri’nin ülkemize tanıttığı ve faaliyete başladığı ilk günden beri tüketicilerine sunmakta olduğu tamamlayıcı (sistemik) kiremitler, çatıların uzun vadedeki performansında önemli bir rol oynuyor. Çatılardaki birçok problemin daha ortaya çıkmadan tasarım ve uygulama aşamasında tamamen çözülmesini sağlayan sistemik kiremitler, Braas kiremitlerle aynı hat üzerinde üretildiği için maksimum görsel uyuma sahipler. Braas sistemik kiremitlerle çatıların estetik değeri daha da artırılıyor ve çatılardaki en kritik detaylarda herhangi bir ek imalata gerek bırakmadan pratik ve uzun ömürlü çözümler sağlanıyor. 

Braas Çatı Sistemleri, mahya hatlarında geçiş kiremidinin işlevini görmek üzere “Mahya Geçiş Kiremiti” ni sunuyor. Mahya Geçiş Kiremidi, kendi özel adaptörü ile birlikte kullanılarak mahya hatlarında anten, paratoner ve özellikle çatı güvenlik sisteminin ankraj bağlantılarının sorunsuz şekilde çatıdan geçişinin sağlanmasına yönelik akılcı bir çözüm olarak öne çıkıyor. Ürün, “Mahya Geçiş Kiremiti Adaptörü” ile birlikte, hiçbir ek izolasyon ihtiyacı doğurmadan estetik bir şekilde, su geçirimsizliğini garanti altına alıyor. 

Braas Çatı Sistemleri Hakkında

Merkezi Almanya’da bulunan dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Monier Grup, 35 ülkede 100’ den fazla üretim tesisi ve yaklaşık 7300 çalışanı ile sektöründe pazar lideri olarak faaliyet gösteriyor. 


Türkiye’de Braas markası ile 1998’den beri üretim gerçekleştiren firmanın 36.000 m2 alan üzerine kurulu Gebze tesisleri; tam otomasyonlu uygulama teknolojisi ile dünyanın en büyük kiremit üretim fabrikalarından biri olma özelliğine sahip.


Tasarım ürünleri ile yepyeni bir çatı sistemi anlayışını hayata geçiren Braas; geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık ve mühendislik hizmetlerini de en yüksek kalite ile müşterilerine sunuyor.



Geri Dön