20 / 04 / 2024

Braas Kiremit, Evolution Innotech teknolojisi ile bir adım önde!

Braas Kiremit, Evolution Innotech teknolojisi ile bir adım önde!

Braas Çatı Sistemleri, 2015 yılının son çeyreğinin başında art arda yatırımlarını lanse ediyor. Braas Kiremidi pazarda iki nesil öne geçirecek yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” Gebze tesisine yapılan önemli bir yatırımla hayata geçiriliyor.



Braas Çatı Sistemleri, 2015 yılının son çeyreğinin başında art arda yatırımlarını lanse ediyor. Braas Kiremidi pazarda iki nesil öne geçirecek yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” Gebze tesisine yapılan önemli bir yatırımla hayata geçiriliyor. Yeni nesil yüzey kaplama teknolojisi Evolution Innotech, Braas kiremidi daha pürüzsüz ve daha ipeksi bir yüzeye kavuşturuyor, çevre etkilere karşı daha güçlü ve daha dayanıklı hale getiriyor. Evolution Innotech, Braas tarafından geliştirilen ve günümüzde ulaşılabilen en üst düzey kiremit yüzey kaplama teknolojisi. Bu yeni yüzey teknolojisi ile Braas, Türkiye’deki tüketicilerine en iyisini sunmayı amaçlıyor.


Ülkemizde faaliyete başladığı ilk günden bu yana birçok ilke imza atan Braas Çatı Sistemleri, Gebze tesisinde yaptığı önemli yatırım ile Avrupa standartlarında bir yüzey kaplama teknolojisi olan “Evolution Innotech” i Türkiye’deki üretim tesisinde uygulamaya başlıyor. Yenilikçi yüzey kaplama teknolojisi Evolution Innotech ile Braas kiremit, üretim teknolojisi açısından pazarda iki nesil öne geçiyor.


İlk olarak TegaLModerN Titanyum Gri modelinde ve daha sonrasında diğer modellerde uygulanmaya başlayacak olan üstün yüzey kaplama teknolojisi Evolution Innotech sayesinde Braas Kiremit’in, yüksek estetik ve fiziksel performansıyla yaşıtları ile arasındaki farkı daha da açması hedefleniyor. Braas, bu yeni teknoloji sayesinde kiremit yüzeyini ipeksi ve pürüzsüz hale getirerek, Braas kiremit farkının ilk bakışta bile rahatlıkla görülebilmesini amaçlıyor. En soğuk iklim koşullarında, gece gündüz yüksek sıcaklık farklılıklarında ve küresel iklim değişikliklerinin ortaya çıkardığı zorlu hava koşullarında dahi yüksek direnç gösterebilen Braas kiremit, yeni nesil üretim teknolojisi ile performansını daha da artırıyor.


Braas Çatı Sistemleri’nin tam otomasyonlu üretim tekniği ile dünyanın en teknolojik kiremit fabrikalarından biri olma özelliğine sahip olan Gebze tesisinde, Braas Kiremit için farklı yüzey teknolojileri kullanılıyor. Kiremidin uzun vadeli performansında önemli kriterlerden birisi olan yüzey teknolojileri, Braas’ın Almanya’daki teknik merkezinde geliştiriliyor. Braas Çatı Sistemleri Türkiye’de Naturel Plus, Novo Protector Dual Katman Teknolojisi, STAR, Portakal Kabuğu ve son olarak Evolution Innotech yüzey teknolojileri ile tüketicilerine çok geniş bir yelpazede hizmet veriyor.


Braas Çatı Sistemleri Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Daniş Navaro, üretim hattından Evolution Innotech teknolojisi ile çıkan ilk Braas kiremit sonrasında Braas için “inovasyon” kavramının çok önemli olduğunu ve tüm dünyada inovasyonu temel strateji olarak benimsediklerini vurgulayarak, sadece eğimli çatılar üzerinde çalışan Braas’ın Türkiye’deki tüketicilerine Avrupa’daki teknoloji ve trendlerle eş zamanlı ürün ve çözümler sunduğunu ifade etti.


Navaro, “Günümüzde yapı tasarımlarında birçok farklı konu aynı anda ele alınmak durumunda. Örneğin; sürdürülebilirlik, yapının çevresiyle ve bulunduğu bölgeyle barışık olması ve o bölgenin mimari yapı kültürüne uygun olması bunlardan sadece bazıları. Bu nedenle Braas olarak farklı renk, doku, model ve yüzey seçenekleri ile tüketicilerimize zengin seçenekler sunmayı amaçlıyoruz. Bu yatırım ile birlikte, Braas kiremidin üretim teknolojisinin pazarda iki nesil öne geçtiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Tam otomasyonla çalışan Gebze tesisimiz bugünden itibaren yeni bir inovatif yüzey teknolojisini daha üretme kapasitesine sahip oldu. Bunun Braas’ın tüketicilerin gözündeki ayrıcalıklı konumunu daha da pekiştirebilecek yeni bir atılım olmasını umuyoruz. ” dedi


www.braas.com.tr


Geri Dön