29 / 03 / 2024

Braas'dan iş dünyasına etik ve insan hakları sempozyumu!

Braas'dan iş dünyasına etik ve insan hakları sempozyumu!

Braas,  Maltepe Üniversitesi İnsan Hakları Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü işbirliği ile 8 Aralık 2011 Perşembe günü İş Dünyasında Etik ve İnsan Hakları Sorunları sempozyumu düzenliyor



Dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Braas,  Maltepe Üniversitesi İnsan Hakları Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü işbirliği ile 8 Aralık 2011 Perşembe günü İş Dünyasında Etik ve İnsan Hakları Sorunları sempozyumu düzenliyor!

Günümüz iş insanı ve gerekse de şirketler sürekli olarak insan hakları ve etik kavramlarıyla ilintili olaylarla karşı karşıya kalıyor ve büyük şirketler iş felsefelerine bu doğrultuda ilkeler ve politikalar entegre etmeye çalışıyor. Braas, işte bu konuların, artık iş dünyasında da etkin bir şekilde tartışılmaya başlanmasının, çalışanın ve şirket yöneticilerinin vizyonlarına ve uygulamalarına yapacağı katkı açısından çok önemli olduğuna inanıyor.

8 Aralık 2011, Perşembe günü T.C. Maltepe Üniversitesi, Marma Kongre Merkezinde 09:30da başlayacak sempozyumun açılış konuşmasını T.C. Maltepe Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Kemal Köymen ve Braas Çatı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Daniş Navaro gerçekleştirecek. Konusunda bir ilk olacak bu sempozyumun, hissedarların, yöneticilerin, çalışanların ve genelde iş insanının iş yapma ve çalışan insana bakış anlayışına büyük katkıda bulunması amaçlanıyor.  


Geri Dön