24 / 04 / 2024

Brad Pitt'in mağara görünümlü evi!

Brad Pitt'in mağara görünümlü evi!

Tüm dünya onların ayrılıp ayrılmayacağını konuşuyor...



Her ne kadar Angelina Jolie ve Brad Pitt, Aralık ayında ayrılma anlaşması yapsa da, Brangelina'ya yakın olan kaynaklar ayrılmayacaklarını söylüyor.

Brad Pitt cephesindeki son gelişme ise Angelina'yla ayrılık kararından sonra 700 bin sterline mağara görünümlü bir ev satın almış olması. Hollywood tepelerindeki bu ev, 1920 yılında inşa edilmiş ve aslında 1.3 milyon sterlin değerinde. Evin iki yatak odası, iki banyosu, bir de barı bulunuyor.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Angelina kaçınca mağaraya sığındı
Ünlü aktör Brad Pitt, altı yıllık sevgilisi Angelina Jolie'den ayrılık haberlerinden sona şimdi de 1 milyon 200 bin dolara aldığı mağara eviyle magazin basınının gündemine oturdu.

Hollywood Tepesi'nde sırtını mağaraya dayamış bir kulübe alan Brad Pitt'in yeni evinde inzivaya çekildiği iddia edildi. 1920'lerde inşa edilen 3 odalı evin içinde mağaraya gizli giriş bölümü var. Aktörün mağara içinde meditasyon yaptığı iddia ediliyor.
Star

İşte Brad'in bekâr evi

6 yıldır birlikte olan Hollywood'un gözde çifti Angelina Jolie (34) ve Brad Pitt (46), resmi nikahları olmamasına rağmen ayrılık sözleşmesi imzalamıştı. 3'ü evlatlık 6 çocuğu olan çiftin böyle bir sözleşme imzalaması `Ayrıldılar' yorumlarına yol açmıştı. Sözleşmeye göre ayrılık durumunda çocukların velayeti Angelina Jolie'ye verilecek. Ayrıca birliktelik sırasında edinilen ve değeri 330 milyon dolar olan mallar paylaşılacak.

DOĞRU ZAMAN GELMİŞ

Bu arada Brad Pitt'in `Hollywood Tepesi'nde 700 bin Sterlin (1 milyon 700 bin TL) değerinde bir ev aldığı ortaya çıktı. Evi satan emlakçı, "Brad Pitt uzun zamandır bu evi almak istiyordu. Sonunda `doğru zaman bu' deyip orman içinde olan bu eve sahip oldu" dedi.

'SENDEN SIKILDIM'

Çiftin bu ay Amerika New York'taki bir lokantada arkadaşlarıyla yemek yerken tutuştukları kavga ayrılık iddialarını güçlendirdi. Brad Pitt, Angelina Jolie'ye bir psikiyatriste görünmezse ondan ayrılacağını söyledi. Angelina Jolie'nin yanıtı `zehir' gibiydi: "Zehirlisin, senden sıkıldım. Hayatımdan çık!"
Posta


Geri Dön