20 / 04 / 2024

Brandium Ataşehir Evleri bugün görücüye çıkıyor! 160 bin TL'ye!

Brandium Ataşehir Evleri bugün görücüye çıkıyor! 160 bin TL'ye!

Brandium Ataşehir Projesi, bugün görücüye çıkıyor. 8 Haziran'da resmi satışa çıkacak olan projede yer alan konutların fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Emay İnşaat Anonim şžirketi ile Erko şžirketler Grubu 'nun işbirliğiyle hayata geçirilen Brandium Ataşehir, bugün görücüye çıkıyor.

1136 konuttan meydana gelen projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 100 TL olarak belirlendi. Projede yer alan 1+0 'ların fiyatları da 160 bin TL 'den başlarken, 1+1 'ler 299 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ödemelerin yüzde 25 'lik kısmı peşin geri kalanı ise banka kredisiyle ödeniyor ya da isteğe bağlı olarak yüzde 50 'si firma bünyesinde 30 aya kadar vade farksız taksitlendiriliyor.

İstanbul 'un finans ve modern kent merkezi Ataşehir 'de konumlandırılan Brandium Ataşehir 70 dönümlük alanda hayata geçiriliyor.

8 Haziran 'da resmi satışa sunulacak proje kapsamında alışveriş merkezi ve otel de yer alacak. Ada şeklinde yapılması planlanan projeden yol geçmemesi hedefleniyor.

http://www.brandiumatasehir.org/


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön