28 / 03 / 2024

Brandium Ataşehir fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Brandium Ataşehir fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Brandium Ataşehir projesinde ön satış fiyatları belli oldu. Emay İnşaat ve Erko Grup'un ortak projesi olan Brandium Ataşehir'de konutlar ön satışta 160 bin TL'den başlayacak...  Brandium Ataşehir için metrekare fiyatları ve ödeme planı da belirlendi



 

Emay İnşaat Anonim şžirketi ile Erko şžirketler Grubu 'nun işbirliğiyle hayata geçirilen ve yarın görücüye çıkacak olan Brandium Ataşehir Projesi'ndeki konutların fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İstanbul 'un finans ve modern kent merkezi Ataşehir 'de konumlandırılan Brandium Ataşehir Konut Projesi, Emay İnşaat Anonim şžirketi ile Erko şžirketler Grubu 'nun işbirliğiyle yaşama geçiriliyor.

Toplamda 1136 konuttan meydana gelecek proje kapsamında alışveriş merkezi ve otel de yer alacak. Ada şeklinde yapılması planlanan projeden yol geçmemesi hedefleniyor.

70 dönümlük alanda kurulması planlanan projede konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 100 TL 'den başlayacak. Genel fiyatları da 299 bin TL 'den başlıyor.

Proje kapsamında yüzde 25 peşin geri kalan yüzde 75 'lik kısım ise banka kredisiyle ödeniyor. Ya da yüzde 50 'lik kısım firma bünyesinde 30 aya kadar vade farksız vadelendiriliyor.

şžu an ön satışta olan ve yarın görücüye çıkacak projenin 8 Haziran 'dan resmi satışa sunulması planlanıyor.

http://www.brandiumatasehir.org

 


Geri Dön