25 / 04 / 2024

Brandium Ataşehir fiyatları belli oldu!

Brandium Ataşehir fiyatları belli oldu!

Emay İnşaat ve Erko Group işbirliğiyle Ataşehir'de hayata geçirilen Brandium Ataşehir projesinde dairelerin fiyatları belli oldu. Brandium Ataşehir'de 4+1, 5+1 ve penthouse daireler henüz satışa çıkmadı



Ataşehir 'in en yüksek bölgesinde, şehrin merkezinde, bütün bağlantı noktalarının keşisme noktasında yükselecek Brandium Ataşehir, sadece modern bir yaşam alanı değil, Ataşehir 'in eksiklerini tamamlayacak kadar yenilikçi bir bakış açısının ürünü.

Bugün basın lansmanı yapılan projede Erko şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Korkmaz, Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan çağlar ve Yusuf Gören projeyi anlattılar.

Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan çağlar, metrekare fiyatlarının 4 bin 300 TL – 4 bin800 TL arasında olacağını, dairelerin 170 bin TL – 630 bin TL arasında satılacağını, toplam yatırımın 1 milyon dolara yakın olduğunu belirtti.

Proje;

Stüdyo , 1+1, 1.5+1,2+1, 2.5+1, 3+1, 4+1,5+1 seçeneklerinden oluşan 1150 konut, tamamının residence hizmetinden faydalanacağı, 3 farklı blokta, deniz manzaralı 80 farklı daire tipi bulunuyor. 5 katta bir özel kat bahçeleri, 4 metreye yakın tavan yüksekliği, su konseptli yeşil alanlar,yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, özel havuzlu teras katları,spor tesisi, kreş gibi yaşam alanlarının yanı sıra; otel, alışveriş merkezi ve home office projelerini de içeren Brandium Ataşehir sadece kendi sakinlerine değil, Ataşehir 'in gelişimine hizmet edecek kadar büyük ve kapsamlı bir içeriğe sahip.

60.000 m2, 4 katlı alışveriş ve yaşam merkezinde ev tekstilinden kozmetiğe, elektronikten giyime kadar farklı ürünler sunan 250 mağaza bulunacak. Alışverişin çok ötesinde bir deneyimi ziyaretçilerine yaşatmayı amaçlayan mekanda kültürel faaliyetlere ayrılmış alanlar, gençler ve çocuklar için tasarlanan eğlence merkezleri, dünya mutfaklarından fast food 'a kadar farklı seçenekler sunan restoranlar, bowling salonu, sinema ve tiyatro salonları gibi hayata renk katacak pek çok hizmet yer alacak.

Proje içerisinde yer alan beş yıldızlı ve 678 yatak kapasiteli otel ise hem Brandium Ataşehir sakinlerine hem de Ataşehir 'e hizmet verip, Ataşehir 'e değer ve prestij katacak.

Sosyal bakış açısı, yatırımın değerini yükselten artıları, Emay İnşaat ve Erko Group 'un mühendislik ve mimari konusundaki titizliği gibi pek çok özelliği ile ön plana çıkan Brandium Ataşehir, sakinlerine konforlu bir ev yaşamından çok daha fazlasını sunmakta, Ataşehir 'in değerini yükseltmeye yönelik bir imza olarak farklı bir konuma oturmaktadır.


Geri Dön