25 / 04 / 2024

Brandium Ataşehir nerede? Hemen teslim!

Brandium Ataşehir nerede? Hemen teslim!

Firma: Emay İnşaat ve Erko Group

Proje: Brandium Ataşehir

Brandium Ataşehir nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 1.550 konutun yer aldığı Brandium Ataşehir projesinde ofis, otel ve AVM alanları da yer alıyor...




Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu ortaklığıyla hayata geçirilen Brandium Ataşehir projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde inşa ediliyor. Brandium Ataşehir nerede sorusundan önce projeden bahsedelim.


Brandium Ataşehir projesi 1.550 adet daireden meydana geliyor. Brandium Ataşehir Evleri projesinde konutların yanı sıra, otel, AVM ve ofis alanları da bulunuyor. Brandium Ataşehir Evleri projesinde stüdyo dairelerden 4+1 daire tiplerine kadar seçenekler sunuluyor.


Brandium Ataşehir Evleri projesinin satış ofisi ile 444 12 00 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Brandium Ataşehir Evleri projesinde konutların ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.


120 bin metrekare arsa alanında yükselen Brandium Ataşehir Evleri projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Brandium Ataşehir nerede?

Brandium Ataşehir adres : Dereboyu Cad. No.29 Ataşehir / İstanbul



Brandium Ataşehir nerede?


Brandium Ataşehir nerede? Hemen teslim!


Telefon: 444 12 00

Web Adresi: www.brandiumatasehir.com


projeye sor



Geri Dön