28 / 03 / 2024

Brandium Ataşehir'e Türkiye'nin en iyi mimari projesi ödülü!

Brandium Ataşehir'e Türkiye'nin en iyi mimari projesi ödülü!

Brandium Ataşehir projesi ile Türkiye'nin en iyi mimari projesi ödülünü alan Emay İnşaat'ın ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Burak Gören, Londra Metropol Otel'de yapılan Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi ve Ödül Töreni'nde KKTC Çevre Bakanı Ünal Üstel'in eli



Brandium Ataşehir projesi ile Türkiye'nin en iyi mimari projesi ödülünü alan Emay İnşaat'ın ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi  Burak Gören, Londra Metropol Otel'de yapılan Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi ve Ödül Töreni'nde KKTC Çevre Bakanı Ünal Üstel'in elinden aldı.

Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi ve Ödül Töreni, Londra Metropol Otel'de yapıldı.Tüketici Akademisi tarafından düzenlenen Ödül Töreni ve Zirve'ye, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, KKTC Turizm ve Kültür Bakanı Ünal Üstel, Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burak Gören,TUSİAD temsilcileri, işadamları, akademisyenlerden oluşan seçkin bir topluluk katıldı.

Törende "Türkiye'nin En İyi Mimari Projesi" ödülünü alan Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burak Gören, son yıllarda hızla gelişen inşaat sektöründe Anadolu Yakası'nın en iddialı projesi olan Brandium Ataşehir'i hayata geçirirlerken,çok kısa zamanda tüketiciden gördükleri yoğun ilgiden çok mutlu olduklarını belirtti. Emay İnşaat olarak 16 yıldan beri yaptıkları tüm projeler ile tüketici ve yatırımcıların güvenini boşa çıkarmadıklarını, bundan sonra yeni projeler ile yatırımlara devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Geri Dön