26 / 04 / 2024

Brandium AVM'de 4 bin 300 TL'ye!

Brandium AVM'de 4 bin 300 TL'ye!

Kentplus markasıyla Ataşehir, Kartal ve Mimar Sinan'da konut projeleri hayata geçiren Emay İnşaat son projesi Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nde 3 kat prim vadediyor



Konut sektörünün yıldızının parladığı 2005 yılında Kentplus markasıyla Ataşehir'i yeniden yapılandıran ilk firmalardan olan Emay İnşaat, Ateşehir'in merkezinde yer alan Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nde satışları sürdürüyor. AVM ve otel hariç 500 milyon dolarlık yatırım büyüklüğüne sahip olan projede bin 150 rezidans, home-ofis, AVM ve 5 yıldızlı otel ve kongre merkezinin yer alacağı projenin büyüklüğünün 1 milyar doları bulması bekleniyor.

İlk etabında 240 konutun yer aldığını anlatan Emay İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Hakan çağlar, projede büyüklüğü stüdyodan 5+1'e kadar değişen daire tipleri olduğunu, metrekarede 4 bin 300 TL ile 4 bin 800 TL arasında olan fiyatların 2013 yılında tamamlandığında 12 bin liralara çıkacağını öne sürdü. çağlar 'Seçim süreci sonunda, Türkiye'nin gayrimenkulünün çok önemli bir noktaya geleceğini göreceksiniz. Yurtdışından otel işleriyle ilgili başvuruları olanların yaklaşımlarını görüyorum' dedi. çağlar sözlerini şöyle sürdürdü:

'KentPlus Ataşehir'de fiyatlar şu anda bire üç arttı. Bu rakamlar burası için de kesinlikle olacak. Benzer projelere göre bizim fiyatlarımız onların yarısı kadar. Ataşehir'de artık 7-8 bin liralar çok kolay telaffuz ediliyor.'

Seçim gününde bile 50 daire satışı yaptıklarını anlatan çağlar bu dönemin seçeneklerin, rekabetin, talebin daha çok artacağı bir dönem olacağını, kampanyaların hızla devam edeceğini de söyledi.

3. katından itibaren Adalar'ı görüyor

Site ve rezidans hayatını birleştiren konseptiyle dikkat çeken proje, kat avantajıyla 3'üncü kattan Adalar manzarasını da görüyor. 29-30 katlı bloklardan oluşacak proje, 260 bin metrekare toplam inşaat alanına, 100 bin metrekare satılabilir alana sahip. 80 farklı daire tipinin 170 bin lira ile 690 bin lira arasında fiyatlardan satıldığı projede 5 katta bir özel kat bahçeleri, 4 metre yüksekliğinde tavan, su konseptli yeşi alanlar, yüzme havuzları, spor tesisi ve kreş gibi yaşam alanları bulunuyor.
Bugün/Selma şžENOL

http://www.brandiumatasehir.org/
444 12 00


Geri Dön