29 / 03 / 2024

Brandium örnek daire!

Brandium örnek daire!

Firma: Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu

Proje: Brandium Ataşehir

Brandium örnek daire görsellerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Karma konsepte sahip olan ve Erko Şirketler Grubu ile Emay İnşaat ortak girişimi olarak yükselen projede geniş konut alternatifleri yer alıyor...



Brandium Ataşehir, Anadolu Yakası Ataşehir'de konumlandırılıyor. Projede  Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu  imzası bulunuyor.


Stüsyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunan  Brandium Ataşehir  Projesi, toplam 1.550 konuttan oluşuyor.


Konut, otel, ofis ve alışveriş merkezi konsepti ile karma özelliğe sahip olan Brandium Ataşehir Evleri, sosyal olanaklar açısından da zengin alternatiflere sahip.


Brandium Ataşehir, dinlenme alanları, alışveriş alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, , buhar odası, fitness merkezi, sauna gibi imkanlara sahip.


Brandium Ataşehir Projesi hakkında detayı bilgiler için 444 12 00 numaralı telefonu arayarak satış ofisi iletişime geçebilirsiniz. Projede daire fiyatları 307 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Brandium örnek daire


 Brandium örnek daire!


Brandium örnek daire


Brandium örnek daire!


Brandium örnek daire


 Brandium örnek daire!


Brandium Ataşehir adres bilgileri : Dereboyu Cad. No.29 Ataşehir / İstanbul


Telefon: 444 12 00

Web Adresi: www.brandiumatasehir.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön