29 / 03 / 2024

BRN organik yatak üretimi için Kanadalı firma ile işbirliği yapacak!

BRN organik yatak üretimi için Kanadalı firma ile işbirliği yapacak!

Kayseri Serbest Bölgede kurulu BRN Yatakları, doğal ve organik uyku ürünleri üretimi konusunda dünyada önde gelen Kanadalı firma ile üretim ve satış konusunda lisans anlaşması imzaladı...




Kayseri Serbest Bölgede kurulu BRN Yatakları, doğal ve organik uyku ürünleri üretimi konusunda dünyada önde gelen Kanadalı firma ile üretim ve satış konusunda lisans anlaşması imzaladı.


Lisans anlaşması, BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter ve Kanadalı firma temsilcisi Ralph Rossdeutscher tarafından imzalandı. BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, imzalanan anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, ''Kanadalı firma, organik yatak ve doğal yatak konusunda dünyanın sayılı firmaları arasında. Türkiye, Avrupa ve doğuda birçok ülke İran, Rusya gibi ülkeleri kapsayan önemli lisans anlaşmaları yaptık. Bu anlaşma ile hem yüzde 100 doğal yatak üretme kapasitemiz artacak hem de bizim ihracatımıza olumlu katkı sağlayacak. Ayrıca ülkemizde de uyku sektöründe doğallık dönemi ve uyku sağlığında doğal malzemelerle uyku sağlığını piyasaya sürmüş olacağız'' dedi.


İlter, doğal ve organik ürünlerin hem kendi sektörlerinde hem de diğer sektörlerde öneminin ve tüketiciyi bilinçlendirme çalışmalarının arttığını ifade ederek, ''Çocuk ürünlerinde çok fazla sentetik üretimi alerjilere yol açmaktadır. Ayrıca hijyene dikkat edilmemesi, yine sağlık sorunlarına yol açmaktadır. Biz özellikle çocuk yataklarında ve yaşlı bakımında yüzde 100 doğal ürünleri ortaya çıkarmayı ve tüketiciyi de bu konuda bilinçlendirmeyi gerek sizler kanalıyla gerekse mağazalarımızda anlatmaya devam edeceğiz. Biliyorsunuz ömrümüzün üçte biri yataklarda geçiyor, çoğumuzun alerjik, boyun ve bel hastalıkları var. Bu da çoğu sentetik malzemelerle üretildiği için kaynaklanıyor. Tekrar doğala dönüşün, uykuda da doğala dönüşü diyelim. Bu konuda da öncü olmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.



Kırıkhan Olay


Geri Dön