26 / 04 / 2024

Brn Yatakları Bodrum’a showroom açtı!

Brn Yatakları Bodrum’a showroom açtı!

5 kıtada 500’ü aşkın satış noktasına ulaşan BRN Yatakları, Türkiye’deki gelişimini de sürdürüyor. BRN Yatakları, Ankara ve İstanbul’dan sonra “dünya şehri” Bodrum’a da showroom açtı...



5 kıtada 500’ü aşkın satış noktasına ulaşan BRN Yatakları, Türkiye’deki gelişimini de sürdürüyor. BRN Yatakları,  Ankara  ve İstanbul’dan sonra “dünya şehri” Bodrum’a da showroom açtı.


BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, Türkiye’nin iki büyük kentinden sonra genişleme lokasyonu olarak Bodrum’u seçtiklerini belirtti. Dünya genelinde tanınan, rahatlık ve konforuyla büyük talep gören BRN Yatakları’nı yabancıların şu an itibariyle Türkler’den daha iyi tanıdıklarına işaret eden İlter, şunları söyledi.


“Tasarımın kalbinin attığı İtalya, tüm Avrupa ve ülkeleri, Kuzey Amerika, Kuzey Afrika ve Ortadoğu BRN Yataklarının satış noktalarının bulunduğu bölgeler arasında. Tatil beldesi olarak sahillerimizi tercih eden, burada yazlıkları bulunan yabancıların ihtiyacını karşılamak, aynı zamanda tatil keyfini, rahatlıkla birleştirmek istedik. Bodrum mağazamız kısa sürede yerli ve yabancılardan büyük talep gördü.”


Berna İlter, Türkiye’deki 7. mağazaları olan Konacık Avenue Bodrum AVM’deki mağazalarının 306 metrekare genişliğinde olduğunu kaydetti.


Geri Dön