28 / 03 / 2024

BRN Yatakları Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz sertifikası aldı!

BRN Yatakları Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz sertifikası aldı!

Bugüne kadar çok sayıda ödül alan Türkiye’nin önemli ihracatçısı BRN Yatakları, son olarak Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği’nden “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” sertifikası aldı...



Türkiye’deki dokuzuncu mağazasının açılışını geçtiğimiz günlerde Gaziantep PrimeMall AVM’de gerçekleştiren BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter,  “Dünyanın en rahat yeri” sloganıyla çıktıkları yolda önce dünyada sonra da yurt içinde adlarını duyurduklarını söyledi.


Kalite ve güvene verdikleri önemin dünyada ve Türkiye’de büyük takdir gördüğüne dikkati çeken İlter, şunları konuştu:


“Müşterilerimize her şeyden önce güven ve kalite vermek için yola çıktık. Bu duygu ve düşüncelerle gereken hassasiyeti gösterdiğimiz için başarı geldi. Devamında gelen ödüller başarımızı taçlandırdı. Yurt içi ve yurt dışında sadece yatak üreticisi olmadık. Yataklarımızı üretirken kalite, güvenilirlik ve müşteri memnuniyetini üst seviyelerde düşünerek ürettik. Kaliteli ve müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu üretim anlayışımız aldığımız ödüllerle takdir ediliyor. Ama elde ettiğimiz başarılar bizim için yeterli değil. Biz hem insan sağlığını hem de fonksiyonelliği ön planda tutarak ilerleyen bir firmayız. Bu nedenle geldiğimiz nokta memnun edici fakat “daha iyiye nasıl ulaşırız” düşüncesinden hiç vazgeçmiyoruz. ”


BRN Yatakları’nın Türkiye’nin en hızlı büyüyen 25 şirketi arasında yer aldığını ve hız kesmeden büyümeye devam edeceklerini vurgulayan Berna İlter, “Avrupa iş Ödülleri’nde (European Business Awards) “Yenilikçilik, Inovasyon ve En iyi Uygulamada” 15 bin firma arasından finale kalarak Avrupa’nın en başarılı 10 firması arasına girdik. BRN, 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü’nde de “Altın Marka” ödülüne layık görüldü. Son olarak da bizim çok önemsediğimiz tüketiciler adına aldığım ödül, göğsümüzü kabarttı. Biz durmuyoruz, çalışıyoruz. Başarılarımız da takdir görmeye devam ediyor” diye konuştu.



Geri Dön