19 / 04 / 2024

Broderi Narin Outlet'te yüzde 75'e varan indirim fırsatı!

Broderi Narin Outlet'te yüzde 75'e varan indirim fırsatı!

Rengarenk tüller, perdeler, masa örtüleri ve yastıklar Broderi Narin Outlet'de yüzde 75'e varan indirimlerle satışa sunuluyor



Broderi Narin, yılın her ayında müşterilerine cazip fırsatlar sunan İstanbul Mahmutbey'deki outlet mağazasında, özellikle `taşınma mevsimi' olarak bilinen bahar aylarına özel büyük bir indirim başlattı. Rengarenk tüller, perdeler, masa örtüleri ve yastıklar Broderi Narin Outlet'de yüzde 75'e varan indirimlerle satışa sunuluyor. 

Broderi Narin, Avrupa ve ABD pazarında büyük ilgi gören ürünlerine de yer verdiği outlet mağazasında, bol çeşidi, cazip fiyat seçenekleriyle sunuyor. Broderi Narin,  Mahmutbey'deki outlet mağazasında, renkli, sade, modern, klasik, düz ya da desenli, her tarza uygun yüzlerce ürün, sezon etiketlerinin dörtte birine varan fiyat avantajı ile sunuyor.

Broderi Narin Outlet, ketenler, organzeler, taftalar, brodeli tüller, masa örtüleri ve runnerlar ile hanımlar için keyifli bir alışveriş olanağı sağlıyor. Broderi Narin Outlet, Mahmutbey Taşocağı Yolu Caddesi No:16 Bağcılar adresinde haftanın her günü 09.00 - 18.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 

Broderi Narin, 80 yılı aşan birikimiyle, dikişten, montaja ve evdeki son ütüye kadar her aşamada, koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alan bir anlayış içinde hizmet veriyor.


Geri Dön