25 / 04 / 2024

Broderi Narin'den Sevgililer Günü'ne özel yüzde 20 indirim!

Broderi Narin'den Sevgililer Günü'ne özel yüzde 20 indirim!

Broderi Narin, 14 Şubat Sevgililer Günü için romantik hediye seçeneklerini özel fiyatlarla sunuyor



Broderi Narin, kırmızılı, pembeli rengarenk yastıklar, ışıltılı masa örtüleri ve runnerler ile hazır dikilmiş perdelerde Sevgililer Günü'ne özel yüzde 20 indirim uyguluyor. Kampanya, 1 Şubat ile 14 Şubat tarihleri arasında uygulanacak. 
 
Broderi Narin, bu Sevgililer Günü'nde de, aşkı kumaşlara, desenlere işledi.  14 Şubat'ı aşıklar için tasarladığı onları hep hatırlatacak ve her an kullanılacak estetik armağan seçenekleriyle karşıladı. Broderi Narin'in Mahmutbey'de bulunan fabrika satış mağazasında, Sevgililer Günü armağanları için ayrıca özel indirim sürprizi de hazırladı.

Broderi Narin fabrika satış mağazasında, Sevgililer Günü için hazırlanan birbirinden güzel yastıklar 15 TL ile 25 TL arasında satışa sunuluyor.  Yüzde 20 oranındaki Sevgililer Günü indirimi nedeniyle masa örtüleri ve runnerlar da 35 TL'den başlayan etiketler taşıyor. Broderi Narin'in dikilmiş hazır perdeleri 15 TL'den,  fonları ise 30 TL'den satın alınabiliyor.  

Brdori Narin'in Sevgililer Günü'ne özel indirim kampanyası, farklı zevk ve beklentilere yanıt veren 3000'e yakın ürün ve deseni buluşturduğu, Mahmutbey Taşocakları Caddesi üzerindeki 1000 metrekarelik fabrika satış ve outlet mağazasında geçerlilik taşıyor. Broderi Narin'in renk ve desen çeşitliliği ile müşterilerine görsel bir şölen sunduğu fabrika satış mağazasında, yeni sezon koleksiyonlarının yanı sıra, dünyaca ünlü diğer markaları taşıyan ithal ürünler de yer alıyor.


Geri Dön