27 / 04 / 2024

Brooklyn Park Fikirtepe fiyat!

Brooklyn Park Fikirtepe fiyat!

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

Yüzde 20 peşinatla 18 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Brooklyn Park Fikirtepe fiyat bilgileri için haberimizden yararlanmanız mümkün. Projede yer alan daireler Ocak 2017'de teslim edilecek...



Yatırım bedeli 150 milyon TL olarak belirlenen Brooklyn Park Fikirtepe fiyat bilgileri hakkında detay vermeden önce projenin diğer özelliklerine değinelim. Proje, İstanbul Kadıköy-Fikirtepe'de inşa ediliyor. 


Fikirtepe Brooklyn Park fiyatları dairenin konumu ve katına göre değişiklik gösteriyor.  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen projede teslimler Ocak 2017'de gerçekleşecek.


Brooklyn Park Fikirtepe fiyat bilgileri için haberimizi okuyabilirsiniz. Projede; yürüyüş parkuru, açık - kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Brooklyn Park Fikirtepe fiyat!


Brooklyn Park Fikirtepe ödemeleri!


Brooklyn Park Fikirtepe ödemeleri kapsamında isteyenler banka kredisi kullanıyor. İsteyenler ise yüzde 20 peşinat veriyor. Kalan tutar 18 aya kadar taksitlendiriliyor.


Brooklyn Park Fikirtepe fiyat listesi kapsamında daireler 406 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İçerisinde 731 adet daire ve 13 ticari birim bulunan proje, Selimoğu-Pana Ortaklığı imzası taşıyor. 


Brooklyn Park nerede: Mandıra Caddesi No: 212 Fikirtepe / Kadıköy


Brooklyn Park Fikirtepe iletişim: 

Telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön