29 / 03 / 2024

Brooklyn Park projesi yapı ruhsatını aldı!

Brooklyn Park projesi yapı ruhsatını aldı!

Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında Selimoğlu Pana Yapı Ortaklığı ile hayata geçirilen Brooklyn Park projesi, Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü'nden yapı ruhsatını aldı. Brooklyn Park Fikirtepe'de ruhsatını alan altıncı proje oldu.



Aylardır çalışmalarını sürdüren Selimoğlu Pana Yapı Ortaklığı, Brooklyn Park yapı ruhsatını 23 Ocak 2015 Cuma günü aldı. Brooklyn Park böylece Fikirtepe'de ruhsat alan altıncı proje oldu. 


Brooklyn Konsept 3 projesi ile Fikirtepe'de faaliyet yürüten Pana Selimoğlu Yapı ortaklığı, Brooklyn Konseptin ilk projesi olan Brooklyn Park'a ruhsat almış oldu. Yönetici ve çalışanlar uzun mesailerden sonra ruhsat almış olmanın sevincini hep beraber yaşarken, konseptin ikinci projesi olan Brooklyn Life ile ilgili çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyorlar.


Pana Yapı Yapı Kürşat Ufuk, Brooklyn Park ruhsat sürecini nasıl anlattı? Öğrenmek için tıklayın!



Brooklyn Park projesindeki deneyimleri ile diğer projelerini daha hızlı sonuçlandıracaklarına inandıklarını ifade eden yetkililer, işlerini takip eden firmaların ruhsat almasında zaman dışında bir sıkıntı yaşamayacaklarını ifade ediyorlar. Fikirtepe ile ilgili ruhsat işlemi yapan firmalara "Ezberlerinizi unutun, burası Fikirtepe. Kendi emsali ve kendi kuralları var. Bakanlık personeli ile irtibatını iyi kurun, istediklerini iyi anlamak ve hızlı reaksiyon almak gerekiyor. Herkese kolay gelsin. Fikirtepe'ye de hayırlı olsun" diye konuştu.


Geri Dön