25 / 04 / 2024

Brooklyn Park teslim tarihi!

Brooklyn Park teslim tarihi!

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

150 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Brooklyn Park projesi 731 adet daire ve 13 adet ticari birimden meydana geliyor. Brooklyn Park teslim tarihi 2017 yılı içerisinde olarak belirlendi



Brooklyn Park teslim tarihi hakkında detaylara geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Brooklyn Park projesinde konutların alanları 55 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Semliomğlu ve Pana ortaklığında inşa edilen Brooklyn Park Evleri toplam 731 adet daire ve 13 adet ticari birimden meydana geliyor.Projede satış süreci devam ediyor. 


Brooklyn Park Residence'ta yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, peyzaj alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Brooklyn Park teslim tarihi!

Brooklyn Park teslim tarihi 2017 yılının Ocak ayı olarak belirlendi. Fikirtepe Brooklyn Park'de satış süreci devam ediyor.


Kadıköy Brooklyn Park satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 150 milyon lira yatırım bedeline sahip.


Brooklyn Park projesi iletişim

Telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön