23 / 04 / 2024

BRS Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!


BRS Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Hızır Tarakçı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 57 bin 152 TL sermaye 12 Şubat'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Meriç Caddesi, Turkuaz Plaza'da kuruldu.



BRS Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Hızır Tarakçı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 57 bin 152 TL sermaye 12 Şubat'ta  Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Meriç Caddesi, Turkuaz Plaza'da kuruldu.


BRS Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul geliştirme, proje geliştirme, fizibilite raporları hazırlama, gayrimenkuller üzerine projeler geliştirme veya başkalarının gayrimenkullerinin üzerine geliştirilen  projelere ve işlere ortak olmak, danışmanlık yapmak.  İç ve dış piyasalarda teknik yardım, patentler, ticari markalar, know-how, francise hakları, telif ve benzer başka fikri mülkiyet hakları iktisap edebilir, kiralayabilir, satın alabilir, devredebilir ve ticari temsilci, distribütör ve acente olarak hizmet verebilir. Şirket bu amaçlarını gerçekleştirmek için; 1-Şirket konusu ile ilgili yerli ve yabancı gerçek veya tüzel kişilerle işbirliği yapabilir, kurulmuş şirketlere ortak olabilir. 2-Şirket amaç ve konusunun gerçekleşmesi için gayrimenkul iktisap ve inşa edebilir. Bunları kısmen veya tamamen kiralayabilir, kiraya verebilir, üzerinde hukuki tasarrufta bulunabilir. Konusuna giren malların depolanması, nakli ve dağıtımı için gerekli her türlü tesisat, teçhizat, vasıta, arazi ve bina satın alabilir, inşa edebilir, satabilir, başkasından kiralayabilir ve kiraya verebilir. 3-Şirket işletme sermayesi ve kuracağı tesisler için gerekli iç ve dış kredileri dahili ve harici finansman kurumlarıyla yerli ve yabancı işletmelerden temin edebilir. Finansal kiralama şirketleri ile finansman kiralama işlemleri yapabilir. Bunlar için her türlü tasarrufta bulunabilir. Şirketin menfaatini gözeterek rehin ve ipotekler, kefaletler verebilir, alabilir. 4-Şirket konusu ile ilgili her türlü ihalelere, açık artırmalara ve eksiltmelere girebilir, bunlarla ilgili taahhütler verebilir. 5-Şirket konusu ilgili ve faaliyetleri için faydalı know-how, izin, ruhsatname, ihtira beratı, lisans, imtiyaz, alamet-i farika, patent, telif, marka, model, ticaret ve işletme ünvanı, hususi imal ve istihsal iktisap edebilir, satabilir, mübadele edebilir, kiralayabilir, devredebilir, teminat olarak gösterebilir. 6-Şirket amaç ve konusu ile ilgili sanayi yatırımları için teşvik belgesi almak, kurulmuş sanayi yatırımlarına ortak olmak, sanayi ile ilgili yatırımlar yapmak, kurulacak sanayi yatırımları için gayrimenkul ve gayri maddi haklar istihsal etmek, kiralamak, işletmek, şirket gayrimenkullerini  veya üçüncü şahıslara ait gayrimenkulleri şirket lehine ipotek tesis ettirmek, kiraya vermek, kiralamak, işletmek, almak  ve devretmek. 7-Şirket amaç ve konusu ile ilgili sınai ve ticari tasarımlar yapmak, yaptırmak, projelendirmek, kiralamak, kiraya vermek, almak, satmak. 8-Şirket her türlü kamu ve özel taşınmaz mal ihalelerine girebilir, satın alabilir veya kiralayabilir. Şirket yukarıda sayılan işlerden başka şirket için yararlı işlere girişebilir. 



Geri Dön