26 / 04 / 2024

BTC İnşaat- MG Proje Esenpark Plaza teslim tarihi!

BTC İnşaat- MG Proje Esenpark Plaza teslim tarihi!

Firma: BTC İnşaat ve MG Proje

Proje: Esenpark Plaza

Satışların devam ettiği Esenpark Plaza Esenyurt projesinde 72 metrekare alana sahip ofisler 145 bin TL'den başlıyor. BTC İnşaat- MG Proje Esenpark Plaza teslim tarihi bilgisinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor...



20 mağaza ve 48 adet ofisten meydana gelen  Esenpark Plaza  projesi MG Proje ve BTC İnşaat girişimi ile inşa ediliyor. BTC İnşaat- MG Proje Esenpark Plaza teslim tarihi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Esenyurt'da konumlandırılan Esenpark Plaza projesi 2 bin 770 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 2 blok halinde yükselen Esenyurt Esenpark Plaza'da satışlar tüm hızıyla devam ediyor.


BTC İnşaat- MG Proje Esenpark Plaza teslim tarihi bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim. Esenpark evlerinin içinde yangın söndürme sistemi, kapalı otopark, çift asansör ve güvenlik sistemi bulunuyor.


Esenpark Plaza projesinde mağazalar ise 141 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında, ofisler ise 72 metrekare ile 87 metrekare arasında değişen alanlara sahip. BTC İnşaat- MG Proje Esenpark Plaza mağaza ve ofislerin teslim tarihi şöyle:


BTC İnşaat- MG Proje Esenpark Plaza teslim tarihi bilgisine göre teslimler 18 ay sonra gerçekleşecek. Esenpark satış ofisi ile 0212 852 65 55 no'lu telefondan iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Esenpark Plaza  fiyat listesi kapsamında 72 metrekare ofisler 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin metrekare birim fiyatı ise 2 bin TL olarak belirlendi.


Esenpark Plaza nerede?

Esenyurt Esenpark Plaza telefon numarası: 0212 852 65 55

Esenpark Plaza Esenyurt adres: 19 Mayıs Bulvarı No:20 Esenyurt - İstanbul


Esenyurt Esenpark Plaza iletişim:

Telefon: 0212 852 65 55

Web adresi: www.esenparkplaza.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön