25 / 04 / 2024

BTG inşaat Beşevler Trio Live projesine başlıyor!

BTG inşaat Beşevler Trio Live projesine başlıyor!

İnşaat sektöründeki 12 yıllık tecrübesi ile başarılı projelere imza atan BTG inşaat, Beşevler Trio Live projesiyle yine adından söz ettirecek. İnşaat Mühendisi Göral yeni projeyi anlattı.



İnşaat Mühendisi Berat Göral tarafından 2005'te kurulan BTG inşaat, nitelikli ve müşteri dostu konutlar ve projeler denince akla ilk gelen markalardan biri olmayı başardı. Yenilikçi çözümler ve mecralar konusunda, bölgesinin lider firmalarından biri konumunda olan BTG İnşaat yeni projesi olan Beşevler Trio Live projesine başlıyor.


EN YENİ PROJE

Asist hizmeti sayesinde, 2 yıl boyunca sitelerin yönetimini üstlenerek teslim sonrasında oluşabilecek sorunlara anında müdahale eden BTG İnşaat'ın en yeni projesi Beşevler Trio Live. Projeyi anlatan Berat Göral "Proje tamamlandığında bölgeye ayrı bir değer katacak" diye konuştu. Göral, "Beşevler Trio Live projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerinin yanı sıra, 3+1 ara ve köşe dubleks ile 4+2 dubleksler de yer alıyor. Böylece farklı metrekare alanları, yeni bir ev almak isteyenlerin tercihine sunuluyor. 5.586 m2'lik toplan alanda, 3.500 m2 sosyal alan ile 'Yaşam Alışkanlıklarınızı Değiştirin' diyoruz" görüşünü dile getirdi.


AKILLI EV SİSTEMİ

İnşaat Mühendisi Göral "Beşevler Trio Live projesinde gerçek anlamda 'Akıllı Ev Sistemi' kullanılıyor. Cep telefonu ve tablet uygulaması ile evlerin güvenliğini uzaktan sağlamak mümkün. Elektrik ve su tesisatı tek dokunuşla kapanabiliyor. Bu sistem sayesinde, 'Ütüyü prizde mi bıraktım, ocakta çaydanlık mı unuttum?' gibi sorular için endişelenmeye de gerek kalmıyor" dedi.


SOSYAL ALANLARIYLA HERKESE HİTAP EDECEK

Kapalı otopark, üstü açılır- kapanır, yaz-kış kullanabilecek yüzme havuzu, sosyal tesis binası, çocuk parkları, spor salonu, yürüyüş yolları ve sauna ile sosyal hayatı renklendirecek alanlar, Beşevler Trio Live'da standart olarak sunuluyor. BTG İnşaat daire sahiplerine mutfak dolapları, yer seramikleri, banyo seramikleri, banyo dolapları ve parke seçenekleri sunarak evlerini kendi zevklerine göre tasarlama imkanı veriyor.


TASARRUF KONUSUNDA YENİLİKLER SUNACAK

Beşevler Trio Live sadece akıllı ev otomasyonu ile değil, gerek led ışıklandırma sistemleri, gerek enerji tasarrufu sağlayan dış cephe ve ısıcam düzenlemeleri sayesinde yenilikçi yaklaşımları ile de dikkat çekiyor.



http://www.btginsaat.com.tr/


Sabah 


Geri Dön