25 / 04 / 2024

Bticino, Axolute Eteris serisi ile sektörün gözdesi oldu!

Bticino, Axolute Eteris serisi ile sektörün gözdesi oldu!

Konut, ev otomasyonu ve interkom sistemlerinde yenilikçi, elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan Bticino, Axolute Etèris serisi ile italyan tasarımını ve üstün teknolojiyi birleştiriyor



Modern İtalyan tasarımı ve üstün teknolojinin buluştuğu BTicinodan pazara sunulan Axolute Etèris serisi büyük  ilgi görüyor.

Axolute Etèris, yenilikçi ve farklı tasarımı, ekstra inceliği ve tek renkli görünüşü ile Axolute mükemmelliğini yansıtıyor. 2,5 mmlik inanılmaz inceliğiyle Axolute Etèris, anahtarı bulunduğu alanın en önemli unsuru haline getiriyor. Antrasit, alüminyum ve beyaz tek renk görünüşü ve tasarımı ile seri, anahtarlar için geleneksel görünümün dışına çıkmış yepyeni bir tarz yaratıyor. Aynı zamanda asimetrik modülerliği ile de dikkat çeken seride, 1 ve 2 modül Axolute ürünlerinin montajı için 2 modül, farklı modülerliğe sahip 4 veya 8 modül çerçeveler ve Axolute Etèris interkom monitörü ve dokunmatik ekran için özel çerçeveler olmak üzere yenilikçi ve farklı seçenekleri de mevcut.

Tüm Axolute mekanizmalarını Etèris inceliğiyle sunan seri, geleneksel ürünlerden MyHome (ev otomasyonu) ürünlerine ve görüntülü interkom sistemlerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip.


Legrand Grup Hakkında

Merkezi Fransada bulunan Legrand, bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzmandır. 180e yakın ülkede, 31 binden fazla çalışanı ile 178 binin üzerinde farklı ürün referansına sahip Legrand Grupun konutlar, ticari ve endüstriyel yapılar için komple sistem çözümleri bulunmaktadır. Konutlar, ticari ve endüstriyel yapılar için anahtar priz, ev otomasyon sistemleri, şalt ürünleri, trafo, dağıtım panoları, kablo taşıma sistemleri, acil durum aydınlatma ürünleri, yapısal kablolama, hemşire çağrı sistemleri ve aydınlatma kontrol sistemleri sunmaktadır.

www.legrandgroup.com.tr

BTicino hakkında

BTicino, üretim ana merkezi İtalyanın Milano şehrinde bulunan, birçok ülkede fabrikası olan ve dünya çapında 60tan fazla ülkede faaliyet gösteren bir markadır. BTicino, 1989 yılında Legrand Grubunun bir parçası olmuştur. Geleneksel İtalyan tasarım ve üretiminin en iyi örneklerinden olan BTicino, uluslararası alanda Legrandı özel bir marka olarak temsil etmektedir. İkinci Dünya Savaşından hemen sonra endüstriyel gelişme ile birlikte BTicino, modern tasarımıyla elektrik malzemeleri ve ilgili komponentlerin üretimini yapan ilk İtalyan üreticisi olmuştur. BTicino, üretim sürecini etkileyen teknolojik yenilikleri takip ederken, çağdaş ev kullanımına yönelik çözümler üreterek ürün yelpazesini sürekli geliştirmektedir.

www.bticino.com.tr

www.axolute.com.tr


Geri Dön