23 / 04 / 2024

BTM'nin web sitesinde kararsız tükeciler için özel uygulama!

BTM'nin web sitesinde kararsız tükeciler için özel uygulama!

Yalıtım sektöründe 35 'inci yılını kutlayan BTM, çatısını yaptırmak isteyen, fakat hangi model ve renk çatı kaplama örtüsü shingle tercih edeceğine karar veremeyen kullanıcılar için web sitesinde özel bir uygulamayı hizmete sundu



 BTM'den kararsız tüketiciye sanal deneme fırsatı

BTM 'nin, sadece kararsız tüketicilere değil, “çatımda shingle olsaydı nasıl olurdu ” diye merak eden müşterilere de fırsat sunan “Kendi çatını Kendin Yarat ” uygulaması tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, BTM Shingle web sitesinde oluşturdukları sistem sayesinde, “Kendi çatını Kendin Yarat ” simgesinin üzerine tıklayanların, istedikleri tipte yapıyı, seçtikleri model ve renk shingle ile kaplayabildiklerini söyledi. Ürkmez, uygulamayla, binanın dış cephe renginin de seçilebildiğini ve böylece kullanıcıların kendi bina dış cephelerine uygun renk ve modelde seçim yaparak, ortaya çıkan örnek modelin çıktısını alıp en yakın BTM Shingle bayisine götürebileceklerini kaydetti.

Web sitesindeki Kendi çatını Kendin Yarat uygulaması dışında da shingle hakkında merak edilen tüm bilgilere ulaşılabildiğine dikkat çeken Ürkmez, “Shingle uygulaması yapan bir çatı ustası, sitedeki shingle uygulama filmini izleyebiliyor ya da kitapçıktan   adım adım uygulamayı inceleyebiliyor. 1996 yılından beri Türkiye 'de shingle üretiminde lideriz. çift katlı lamine shingle 'ı   Türkiye 'de tek üreten firma olmanın gururunu yaşıyoruz ” dedi.

BTM 'nin temellerinin 1976 'da İstanbul 'da atıldığını dile getiren Levent Ürkmez, “1986 yılından bu yana ise  İzmir  Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi 'ndeki tesislerimizde faaliyet gösteriyoruz. Tesislerimizde su ve ısı yalıtım ürünleri ile çatı kaplama malzemeleri üretiyoruz. Türkiye 'de pek çok ilklere imza attık. 1989 'da polimer bitümlü su yalıtım örtüsünü, 1995 yılında kapalı gözenekli XPS ısı yalıtım levhasını, 1996 'da çatı kaplama malzemesi Shingle 'ı ilk üreten şirket olduk. 2007 yılında da Polyplan markası ile sentetik örtü üretimine başladık ” diye konuştu.

Her yıl yaptıkları yeni yatırımlarla büyümelerini sürdürdüklerini ifade eden Levent Ürkmez, “Bu yıl da   Ege Bölgesi Sanayi Odası 'nın (EBSO) açıkladığı, 2010 yılında üretimden satışlarına göre 20 milyon lira barajını aşan İzmirli 100 firma arasında 66 'ncı sıraya yükseldik.2009'da 94 'üncü sırada yer alıyorduk' diye konuştu.


Geri Dön