24 / 04 / 2024

BTSO İnşaat Konseyi'nden kentsel dönüşüm hamlesi!

BTSO İnşaat Konseyi'nden kentsel dönüşüm hamlesi!

BTSO İnşaat Konseyi, Bursa ' daki kentsel dönüşüm çalışmalarına katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. BTSO İnşaat Konseyi üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti...



BTSO İnşaat Konseyi üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret ederek, kentsel dönüşümü konuştu. BTSO İnşaat Konseyi. Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret eden konsey üyeleri. Osmangazi ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı. İnşaat Konseyi'nden Sorumlu BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, Osmangazi Belediyesinin kentsel dönüşüm anlamında ciddi adımlar attığını belirterek, BTSO olarak her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi. 


Bursa'da kentsel dönüşüm konusunda ciddi hamleler olduğunu ifade eden Umutkan, "Bursa ekonomisinin çatı kuruluşu olan BTSO bünyesinde önemli inşaat firmaları var. İnşaat Konseyi olarak Osmangazi'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında her türlü göreve hazırız" dedi. Şakir Umutkan, ziyarette Başkan Dündar'a, BTSO'nun 18 sektörel konseyinden biri olan İnşaat Konseyi'nin hazırladığı 'BTSO İnşaat Sektör Raporu ve Yerel İnşaat Stratejisi' kitapçığını da takdim etti. Dündar, BTSO İnşaat Konseyi'nin işbirliği teklifinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. 

Dündar, "Osmangazi ilçemizde kentsel dönüşüm çalışmaları titiz bir şekilde sürüyor. Farklı noktalar için projeler hazırlıyoruz. Hedefimiz kentsel dönüşüm çalışmalarının ilçeye yayılmasıdır. Her dönüşümü belediye tek başına yapamaz. Özel sektör ile birlikte dönüşümün önünü açmak istiyoruz" diye konuştu. 


Tünaydın 


Geri Dön