29 / 03 / 2024

BTSO’dan Bakyapı’ya anlamlı ödül!

BTSO’dan Bakyapı’ya anlamlı ödül!

Bakyapı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu sene 43’üncüsü gerçekleştirilen Ekonomiye Değer Katanlar – 2016 Ödülleri etkinliğinde, İnşaat Sektörü Lideri ödülünü aldı.



Başta Bursa olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerinde geliştirdiği projeleri ile 25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, 30 Aralık tarihinde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu sene 43’üncüsü gerçekleştirilen Ekonomiye Değer Katanlar- 2016 Ödülleri etkinliğine yılın İnşaat Sektör Lideri ödülüne layık görüldü. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, meclis ve kongre üyeleri ile Bursa iş dünyasının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde, 8 ayrı kategoride 71 ödül sahiplerini bulurken; Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, ödülünü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bakan Mehmet Müezzinoğlu’nun elinden aldı. 


“Bursa’mıza, Türkiye’nin gücüne güç katmaya devam”

Türkiye’de güvenin sembolü olan Bakyapı olarak imza attıkları projeler aracılığıyla Bursa’nın ve Türkiye’nin ekonomisine değer kazandırmayı sürdürdüklerini belirten Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, “BTSO tarafından böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı onur duyuyoruz. Yatırımcılarımıza kazanç sağlayan, onları üst düzey yaşam standartlarıyla buluşturan projeler yaparken, diğer yandan da Bursa ekonomisinin, Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda gelişmesine katkı sağlamaya odaklanıyoruz. Grup olarak, bu bizim en önemli vazifemiz. Çünkü güçlü ve hızlı bir şekilde büyüyen şehirler, ülkemizin hem ekonomik hem de toplumsal gücünü artıran en önemli parametrelerinden birini oluşturuyor. Bu anlamda hızla gelişimini sürdüren Bursa’mız da Türkiye’nin gücüne güç katan şehirlerimiz arasında ilk sıralarda yer alıyor. Biz de Bakyapı olarak imza attığımız projeler ile Bursa’mıza, Türkiye’nin gücüne güç katmayı, ülkemizi büyüyen ekonomisiyle yarınlara taşımayı sürdüreceğiz.” diye konuştu. 



Geri Dön