19 / 04 / 2024

Bu hafta 5 inşaat firması eleman arıyor!

Bu hafta 5 inşaat firması eleman arıyor!

Bu hafta 5 inşaat firması eleman arıyor. Bu firmalar arsında Öz Yapı İnşaat, Alagözler  Şirketler Grubu, Yağmur İnşaat İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi ve İhlas Yapı Anonim Şirketi bulunuyor...



 1- Öz Yapı İnşaat
Öz Yapı İnşaat bünyesinde çalışacak eleman arıyor.

Öz Yapı İnşaat merkez ofisinde görevlendirilmek üzere, Autocad kullanabilen, en az 5 yıl proje tasarımı, çizimi, uygulama deneyimi bulunan mimar arıyor.

Maltepedeki şantiyesinde görevlendirilmek üzere en az 5 yıl deneyimli elektrik mühendisi, Maltepedeki şantiyesinde görevlendirilmek üzere en az 5 yıl deneyimli inşaat teknikeri ve Maltepedeki şantiyesinde görevlendirilmek üzere en az 5 yıl deneyimli harita teknikeri arıyor.

İlgililerin: [email protected]
          Fax:  0216  371 17 17

 

2- Alagözler  Şirketler Grubu

Alagözler  Şirketler Grubu karayolları sıcak asfalt ve yol şantiyesi işlerinde tecrübeli bünyesinde çalışacak; inşaat mühendisi, asfalt plenti laborantı, harita mühendisi ve topoğraf arıyor.
İlgilenenler için iletişim adresi: [email protected]
Faks: 0372 615 74 81


3- Özkay İnşaat
Özkay İnşaat Kastamonu merkez şantiyesinde çalışacak yapısal peyzaj işlerinde deneyimli inşaat mühendisi arıyor.
İletişim: [email protected]

4- İhlas Yapı Anonim Şirketi

İhlas Yapı, konut şantiyesinde deneyimli, Avrupa yakasında ikamet eden bünyesinde çalışacak inşaat mühendisi, makine teknikeri, inşaat teknikeri arıyor..

İletişim: Tel: 0212 454 45 50
             [email protected]

5- Yağmur İnşaat İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Yağmur İnşaat eleman arıyor. Firma ince işler konusunda deneyimli, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, inşaat mühendisi, tekniker yada mimar olan araç kullanabilen Anadolu yakasında ikamet eden, seyahat engeli olmayan, bay şantiye şefi arıyor.

İletişim: www.kariyer.net

 


Münevver Danış/Emlakkulisi.com

Geri Dön