25 / 04 / 2024

Buca Koop'ta 4 bin metrekarelik park açıldı!

Buca Koop'ta 4 bin metrekarelik park açıldı!

Buca Koop Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ve içerisinde çocuk oyun alanları, oturma bankları, yeşil alan, yürüyüş yolu ve otopark bulunan parkın açılışına mahalle halkı ile çocuklar yoğun ilgi gösterdi




Buca Koop Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ve içerisinde çocuk oyun alanları, oturma bankları, yeşil alan, yürüyüş yolu ve otopark bulunan parkın açılışına mahalle halkı ile çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Kısa sürede yapımı tamamlanarak hizmete açılan parkın açılış töreninde konuşan Buca Koop Mahallesi Muhtarı Hakan Dönertaş, Başkan Piriştina'nın göreve geldiği ilk günlerde muhtarlarla toplantı yaptığını ve Buca Koop mahallesi muhtarı olarak Piriştina'dan mahallesine park yapmasını istediğini söyledi. 


Başkan Piriştina'nın görev süresinde daha bir yılı doldurmamış olmasına rağmen sözünü tuttuğunu belirten Dönertaş, mahalle halkı adına Başkan Piriştina'ya teşekkür etti, çiçek verdi. Başkan Piriştina ise "Buca Koop mahallemize parkımız çok yakıştı. Biz yaptık bundan sonra parkımıza sahip çıkmak sizden. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön