28 / 03 / 2024

Bucak Yeni Devlet Hastanesi inşaatı yüzde 85 tamamlandı!

Bucak Yeni Devlet Hastanesi inşaatı yüzde 85 tamamlandı!

Bucak Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları sona yaklaşıyor. Yapımı devam eden Hastanenin fiziki binası tamamlanma oranı olarak yüzde 85'e ulaştı. Bu yıl sonuna kadar hastanenin hizmete girmesi planlanıyor.



Bucak Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları sona yaklaşıyor. Yapımı devam eden Hastanenin fiziki binası tamamlanma oranı olarak %85'e ulaştı. Bu yılsonuna kadar hastanenin hizmete girmesi planlanıyor. 


Hastanenin tesliminin ise Kurban Bayramından sonra yapılması hedefleniyor. 33 bin metre kare alan üzerine kurulan Bucak Yeni Devlet Hastanesi binası son derece teknolojik ve modern yapıda dizayn ediliyor. 



Hastanenin yapım aşamaları ve inşaatının son durumu hakkında yüklenici firma adına çalışan Hastane Şantiye Şefi inşaat Mühendisi Yusuf Dizman; "Tek kişilik ve 2 kişilik hasta odalarıyla yapılan hastanenin hasta kapasitesi 150 kişilik, ancak bu sayının 230-240 kişiye kadar arttırma kapasitesine sahip olarak inşaa ediliyor. 

Hastanenin inşaatı son derece modern ve teknolojik bir yapıya sahip" dedi. 



Hastane inşaatın tüm mekanik tesisat işlerini yaptıklarını aktaran Makine Mühendisi Serdar Yunus Turaç, hastanenin tam teşekküllü olarak yapıldığını söyledi. 



Yusuf Dizman ve Serdar Yunus Turaç, hastanenin hizmet vereceği alanlar ve bina yapısı hakkında bilgi verdi. 



2 yıldır inşaatı devam eden hastane, 300 araba kapasiteli otoparka sahip olacak. Bucak Yeni Devlet Hastanesi inşaatının Kurban Bayramına kadar tamamlanıp teslim edilmesi, tefrişat işleminin de tamamlanmasının ardından bu yıl içinde hizmete açılması planlanıyor. 



Burdur Ses


Geri Dön