24 / 04 / 2024

Buca'ya yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Buca'ya yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Buca ’da Başkan Ercan Tatı tarafından yaptırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hem küçükler hem de ailelerin yoğun ilgisini çekince ikinci havuzun yapımı için kollar sıvandı




Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı sayesinde Buca’da ilk kez hayata geçen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda minikler yüzme öğrenmeye başladı. Yoğun talepler doğrultusunda Başkan Ercan Tatı, 2. Olimpik yüzme havuzu için de kollarını sıvadı.


Buca Hürriyet Mahallesi 431/5 sokak numara 2/2A’da (Gürçeşme Huzurevi Karşısı) yaklaşık 7 milyon TL’ye mal olan ve 9 katlı hizmet binasını da içinde barındıran Yüzme Havuzu’nda her gün yüzlerce çocuk yüzme öğrenmenin keyfini yaşıyor. Bucalı minikler haftanın ilk altı günü 09.00-10.00 ve 14.00-15.00 saatleri arasında eğitmenler tarafından eğitim alarak ücretsiz yüzme kursu alabiliyorlar. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, hem Buca’nın ilk yüzme havuzunu hem de içerisinde 9 katlı hizmet binası olan sosyal tesisle de temaslarını sürdürüyor.


Haftalık programının neredeyse yarısını sosyal tesiste geçiren Başkan Tatı, çocuklarını yüzme kursuna getiren velilerle de uzun sohbetler gerçekleştiriyor. Mutlu ailelerin istek ve taleplerini dinleyen Tatı, görüşler doğrultusunda Buca’da hayata geçirilebileceklerini de dikkatle dinleyerek notlarını alıyor.


İkinci kapalı havuz müjdesi


Velilerin kendilerinin de faydalanabileceği bir yüzme havuzu talebini çok önceden göz önünde bulunduran Başkan Ercan Tatı, 2. bir Olimpik Yüzme Havuzu’nun müjdesini verdi. Başkan Ercan Tatı, Buca’nın 2. Olimpik Yüzme havuzunun projesinin hazır olduğunu, havuzda son aşamaya geldiklerini söyledi.


Daha sonra Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, çocukların yüzme antrenmanını izledi. Çocukların mutlu yüzlerini gören Tatı, onlarla da birlikte sohbetler gerçekleştirdi. Minikler Başkan amcalarına kendilerine bu hizmeti sağlamalarından dolayı hep bir ağızdan da teşekkür ettiler. Küçük evlatlarının yüzme antrenmanını izleyen velileri Başkan Tatı bir kez daha yalnız bırakmadı. Yapılan tesis hakkında aileleri bilgilendiren Tatı, sekiz kursta temel eğitim alarak çocukların yüzme bilen bir birey olacaklarının altını çizdi.


Yenigün


Geri Dön